Nektek milyen a karácsonyfátok?
Mű- vagy igazi(milyen fajta)?
Milyen az alakja? Milyen színű díszek vannak rajta?
Van rajta szaloncukor?
Milyen a csúcsdísz?
Mű
nem kicsi de nem is hatalmas, szép formás, idén piros és ezüst lett
van rajta szaloncukor
fehér csúcsos csúcsdísz van rajta
Igazi, Normand
Elég terebélyes, magas.
Zöld-Piros díszek rajta, színes égők.
Tetején csúcsdísz, szaloncukor nincs rajta.
igazi ezüstfenyő, nálam kicsit magasabb, szóval olyan 1,80 lehet. Szép alakja van, megfelelő faragás után egyenes is :D
A díszek piros, kék, ezüst színűek. Szaloncukor nincs rajta, de helyette tettünk rá ezüst masnikat, amiket mi csináltunk. Szerintem elég szép lett, jó az összhangja és szépek vele a színes égősorok.
A csúcsdísz egy nagy ezüst csillag, ami, ahogy szárad a fa egy kicsit elferdült, de így is nagyon aranyos az összkép. Legalább is nekünk tetszik :)
igazi, ezüstfenyő
kb. 2,5 méter
a díszek piros színűek, ahogyan a szaloncukor is
nincs rajta csúcsdísz mert túl magas lenne a szobába :D
Műfenyő, fajtáját nem tudom, kicsit magasabb min 1 m, szép alakja van
Díszek: színes égősor, piros lánc (nem t'om mindek hívják), kék girland, bordó, narancs és ezüst gömbök, ahogy elnézem van ezüst girland is
Ezüstszínű csillagdísz a csúcsdísz, és szaloncukor is van rajta aranyszínű csomagolásban (bár azt olvastam, hogy ez idén vérciki és nem trendi, de whocares? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!