Milyen magas karácsonyfátok van, és milyen színekkel van díszítve?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 21:25
2/21 anonim válasza:
10 cm, két fehér arany angyala van rajta es egy pink tukormozaikos gömb
4/21 anonim válasza:
180cm magas műfenyőnk van, és piros illetve arany színű díszek vannak rajta.
5/21 anonim válasza:
220 centi,piros,arany és ezüst színekben.
6/21 anonim válasza:
Kérem szépen az úgy volt, hogy levettem a szekrény tetejéről a dobozt, kivettem belőle a műfenyőt, amit a műfenyőerdőből vágtunk ki, és elkezdtem szépen összerakni. Először a törzsét, aztán az ágait alulról felfelé. Egyszer csak az egyik ág a törzsnél való összeillesztésnél eltört. Aztán a másik is. Majd még egy. Na, mondom, a nénikéddel szórakozz, mars vissza a dobozba, onnan meg a szekrény tetejére.
7/21 anonim válasza:
Pista Bá!
Miért nem dobtad ki? Mert jövő karácsonyig meggyógyul, ott fenn a szekrény tetején. :)
Mienk kb 1 m. Arany színekkel csak.
Szaloncukor is ilyen színű. (ami bűn rossz ízű)
8/21 anonim válasza:
Majd kirakom lomtalanításkor. Valaki biztos bukik rá. :)
9/21 anonim válasza:
kb 2 méter,van rajta mindenféle szín,piros,sárga,kék..stb
10/21 anonim válasza:
170 cm lehet, mindenféle dísz van rajta :) arany, ezüst boa, piros gyertyák, csillagszórok, gömbök minden színben, több színű szaloncukor és csokidísz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!