Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hitler kapott karácsonyi...

Hitler kapott karácsonyi ajándékot? Tudom, ateista volt, de valamelyik ismerőse, aki nem, az megajándékozta? Vagy vmi ilyesmi?

Figyelt kérdés

2014. dec. 27. 20:36
1 2
 11/13 anonim válasza:
ATEiSTA???? [link]
2015. jan. 1. 23:29
 12/13 anonim válasza:
A karácsony egy teljesen elvilágiasodott ünnep, én nem is tudom, mit esznek rajta keresztyének, mikor az evangéliumok közül is csak Máté és Lukács számol be róla, Márk hallgat, János meg eszmefuttatást végez az Ige testté lett. Vannak szekták pl a Jehova tanúi pogány napforduló ünnepe miatt kárhoztatják és egyenes bálványimádásnak tartják a karácsonyfa állítást.
2023. szept. 28. 20:26
 13/13 anonim válasza:
Hitler katolikus volt, épp ezért nehezményezik miért nem közösítette ki a pápa. Hitler beszélt a Gondviselésről, de nem keresztény tanok szerint, mert a keresztyén vallást is zsidó blöffnek tartotta.
2023. szept. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!