Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Megkaptátok Karácsonyra azt,...

Megkaptátok Karácsonyra azt, amit szerettetek volna?

Figyelt kérdés

2014. dec. 26. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én arra vágytam, hogy idős szüleim körében lehessek még, semmi egyébre. Így lett. Higgyétek meg nekem, többet ér ez ezer iPhone-nál!
2014. dec. 27. 10:04
 12/14 anonim válasza:
Többet is kaptam, mint amit szerettem vagy reméltem volna, nem csak tárgyakban, de élményekben és jó hírekben is. Eddigi legjobb karácsonyom volt minden tekintetben!
2014. dec. 27. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Én egy nyomtatót szerettem volna leginkább, azt sajnos nem kaptam :-( Határidőnaplót is szerettem volna, azt szerencsére megkaptam :-( Nyomtató helyett majd 30-ára érkezik egy táblagép, aminek kicsit keserű szájízzel örülök, mert annak az árából több nyomtatóra is futotta volna, ráadásul nem fogom sokat használni. Tény és való, pár éve még örültem volna egy tabletnek, ma már nem igazán, mert amit az tud, azt egy okostelefon is megtudja, csak utóbbi lassabb.
2014. dec. 28. 02:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. dec. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!