Megkaptátok Karácsonyra azt, amit szerettetek volna?
A fiam egy új számítógépet kapott,mert a régi tönkrement,de szeretne
még egy.telefont vagy táblagépet.
Nos, körülményes a dolog. Megkaptam azt, hogy hazajött a nővérem, és ezt nagyon szerettem volna (és miatta több olyan emberrel is fogok most találkozni, akiket szintén nagyon szeretek, és örülök nekik).
De nem kaptam meg azt, és tavaly sem, és azt hiszem, jövőre sem fogom, hogy a családom kicsit... összekovácsoltabb legyen, vagy kicsit... fesztelenebb, és... közvetlenebb, bár ezek nem jó szavak. Hiányzik valami... de nem csak ilyenkor, mindig. Nincs teljesen rendben... Persze, szeretetteljes volt ez így is... de nem tökéletes. Az nem is lesz mondjuk sosem.
És, amit nagyon szerettem volna, az egy mudi kölyök volt, de nem is baj, hogy nem kaptam meg, sokkal jobb, ha majd én választom ki. A pénzem is megvan rá, megveszem magamnak én. :)
Helyette kaptam egy laptopot, amit mondjuk 3-4 éve még nagyon szerettem volna, hogy tudjak írni, de mivel kb. 1,5-2 éve már nem írok semmit, most már mindegy volt. Azért így is örülök neki persze, nem vagyok hálátlan, hátha újra írni fogok most ennek hatására.
Szóval igazából nem volt kifejezett vágyam, esetleg a mudi miatt reménykedtem, de egyáltalán nem lehetek "szomorú". Ezek úgyis csak ajándékok. Nem leszek a hiányuktól kevesebb, vagy több, vagy bármi.
És Te, kérdező? Miket kaptál?
Jajjj, majd elfelejtettem! Nem esett a hó! :( Hogy ezt nem kaptam meg, na ettől igazán szomorú lettem! Bár úgy néz ki, napokon belül teljesül eme vágyam.
Örülök, hogy összességében mindenkinek jó Karácsonya van/volt! :) Én sem kértem nagy dolgot.. tudni kell rólam, hogy szeretek olvasni, így hát könyvet kértem.. és a legnagyobb örömömre megkaptam a Gyűrűk Ura könyveket, illetve mellé a Hobbit című könyvet is! Emellett még egy-két apróságot, szóval nagyon örültem én is!
Valóban nem volt hó, és nem is volt ez így igazán karácsonyos, hiszen sütött a nap végig.. ez nagyon sokat elvett a hangulatából sajnos..
Igen! :D
Én eleve azt szerettem volna hogy végre meglepi kerüljön nekem is a fa alá, ugyanis évek óta nem volt ilyen.
Kaptam eddig is nem arról van szó, de kb úgy hogy tavaly konkrétan még a boltból felhívott a tesóm hogy külső vinyót nem kapott de vett helyette pendrive-ot, anyu is még az üzletből felhívott hogy mit vett nekem. Be se lett csomagolva, semmi meglepi. :(
Idén már tök úgy voltam vele hogy semmit nem kapok. Hát volt meglepi. Ajándékok becsomagolva. Csupa apró de hasznos dolog, nadrág, minőségi hajgumi, körmös cuccok. Tárgyilag is nagyon örültem mindennek, de az hogy tényleg nem számítottam rá és minden meglepetés volt boldoggá tett egy évre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!