Nagyon agodok már semmi pénzem sincs minden elment karácsonyra már kértem is kölcsön de már nem szeretnék A családi potlékot várom a kártyámra Raffiesen bankos vagyok ti megkaptátok és hétfön már rajta lesz? Irjatok
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 09:23
1/7 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ugyanez a helyzet. Én otp-s vagyok és bízom benne hogy holnap már rajta lesz. Én úgy tudom, hogy a bankok hétfőn nem szoktak utalni és ha kedden utalják el az csak szedrán érkezik meg, de a párom azt mondta hogy szerinte hétfőn elutalják, mert a családit az állam utalja és nem a bankok. Hát reménjkedem én is. Hétfőn szeintem nem lesz rajta még mert a péntek az munkaszüneti nap volt, amit majd most kell ledolgozni szombaton. Tehát én arra számítok, hogy kedd reggel már meg lesz. Keresztanyám is raifaisenes és nekem mindig megjön reggel a pénz ő meg csak délután tudja levenni. tymy
2/7 anonim válasza:
Hát hallod én is nagyon várom már, hogy küldjék a családit meg a GYED-et, mert most vagyok 60 ezer mínuszban, úgy leszek kb. nullánál, mert be kellett fizetni a lakbért :S Kíváncsi vagyok, enni miből fogunk a hónapban... De szerintem is kedden jön meg a csp, a GYED lehet hogy még később.
3/7 anonim válasza:
Én is OTP-s vagyok és úgy emlékszem,hogy az átutalásnál 5-e a határidő. Remélem az ünnepek nem zavarták meg a bankokat!
4/7 anonim válasza:
A csp utalási határideje 5-e, a GYED nekem általában hónap végén jön (kb 1 héttel a csp előtt), így a mostanit is már megkaptam. OTP-s vagyok. Ja, csp-m még nem jött meg.
5/7 A kérdező kommentje:
megaktátok már a családi potlékot?Én nem tudom majd csak 3felle tudom meg nézni most fogom elintézni a sms szolgáltatást és ugy legalább meg tudom mikor jönn következüleg
2009. jan. 6. 12:20
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem már tegnap reggel megjött a családi. OTP Bank
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok Én is meg kaptam tegnap
2009. jan. 7. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!