Van még olyan peches rajtam kívül valaki, akinek ilyenkor van a szülinapja?
Figyelt kérdés
Hogy àlltok ehhez a dologhoz? Esetleg van aki még szereti is?2014. dec. 24. 18:25
1/8 anonim válasza:
Ez inkább szép, meghitt, nem pech, szerintem:)
Boldog születésnapot! Áldott karácsonyt!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 24. 18:57
3/8 anonim válasza:
Ismertem valakit, aki karácsonykor született, de nem tartjuk a kapcsolatot. Gondolj rá úgy, hogy egyszer te voltál a karácsonyi ajándék. Boldog szülinapot! :-)
4/8 anonim válasza:
Nem csak a születésnapom,de a névnapom is most van..:D nem zavar egyébként,mások viszont mindig teljesen elhűlnek amikor negtudják :D
5/8 anonim válasza:
nekem is van egy Éva nevű ismim, akinek a szülinapja is ma van. Bár ezt a szülő logikát sose értettem. Ha már szenteste születik a gyerek, adjanak neki valami nyári nevet....
6/8 A kérdező kommentje:
Részvétem, bár ezek szerint téged nem zavar, jó neked.
5-ös igen ezt én sem értem, nekem ha lesz gyerekem direkt karácsonykor fogjuk csinálni akkor tuti nem születik karácsonykor :))
2014. dec. 24. 23:58
7/8 anonim válasza:
na és ha véletlenül mégiscsak karira jön össze? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Nem-nem az kizàrt ;)
2014. dec. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!