Rossz ötlet lenne 23-án díszíteni a fát?
Figyelt kérdés
Ketten élünk a 6 éves lányommal. Eddig minden karácsonykor együtt díszítettük a fát 24-én délelőtt. 3 méteres fánk szokott lenni, és én szeretem lassan, aprólékosan díszíteni, így mindig kifutok az időből, és olyan rohanásnak érzem az egészet, mert még egy csomó teendő vár rám ezen a napon. Arra gondoltam, idén 23-án délelőtt feldíszítjük a fát, hogy a 24-ét kényelmes tempóban élvezhessük. Hülye ötlet?2014. dec. 9. 12:19
1/6 anonim válasza:
Nem. Mi 23-án este díszítünk, így a gyerkőcnek már 24-én reggel ott a meglepi.
De ha ti együtt csináljátok, szerintem akkor is lehet 23-án.
2/6 anonim válasza:
Nincs sehol eloirva hogy 24.-n kell a fenyofat disziteni.
Mi peldaul egy hettel korabban feldiszitjuk, mert karacsony utan mindig elutazunk, es igy legalabb egy kicsit tovabb tudjuk elvezni a karacsonyi hangulatot.
3/6 anonim válasza:
Én is 23-án fogom. Már tavaly is így tettem, és olyan jó volt 24-én a szépen feldíszített fára ébredni. Meg persze kényelmes is volt, hogy nem kell már pakolni, takarítani.
4/6 anonim válasza:
2 éve már én is 23-án ddíszitem, mert másnap főzés, sütés, nem akarok kapkodni 24-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!