Mit adjak Karácsonyra a családomnak?
Anyunak és Apunak fogalmam sincs mit készítsek vagy vegyek.. Szülinapra és karácsonyra mindig csinálok nekik valamit, de most semmi ötletem nincs.
Van egy 24 éves nővérem.. nem tudom mit szeretne.
A 21 éves bátyámról már nem is beszélve, nem értek annyira a fiúkhoz. És hát azért nincs sok pénzem, csak 2000-3000 Ft. Kérlek, normális válaszokat adjatok. 14/L.
A szüleidnek állíts össze egy albumot családi képekből, vagy csak amin ők vannak, vagy pedig egy fotomontázst, otthon keresel egy keretet, és beleteszed :)
A nővérednek valami kozmetikai szert, biztosan örülne neki. (pl. árulnak tusfürdőt, parfümöt, meg hasonló dolgokat egyben)
A bátyádnak valami nem túl drága parfümöt tudnék ajánlani, vagy valami ruhát (keress mondjuk olyat, ami éppen akciós :)
De szerintem próbálj meg egy kis pénzt kérni, mert ez így elég kevés :) (ha pedig nem akarnak adni, mondd meg, hogy minél több pénzt kapsz, annál jobb karácsonyi ajándékot kapnak:)--nálam ez mindig beválik ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!