Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak a családomnak...

Mit adjak a családomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
9 éves lány vagyok van 2 báttyám meg persze a szüleim. Kb. 5000 ft-om van.
2013. dec. 14. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

A testvéreidnek 1-1 nagy milka csokit, ez kijön 1000-1000 ft-ból.

Apukádnak egy üveg bort, ha nem iszik, akkor van alkoholmentes pezsgő, ez is kijön kb. 1000 ft-ból.

Anyukádnak bizsut, fülbevalót, karkötőt stb. esetleg körömlakkot, ruzst vagy amit használ.

Plusz a csomagolópapír.

2013. dec. 14. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

1, ezek borzalmas, személytelen ajándékok!

Apukának bort?????? Egy 9 éves gyerek komolyan alkoholt adjon az apjának?

Kérdező, szerintem készítsd ajándékokat, rajzolj olyan témában, ami érdekli a szeretteid, süss sütit, készíts saját készítésű karácsonyfadíszeket, ha anyukád hord ékszereket, akkor készíts neki bizsukat. :)

2013. dec. 14. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A testvérei biztos nagyon fogják értékelni a rajzokat :-)

Egy 9 éves gyerek, meg biztos tud sütit sütni, sőt az anyukája biztos odaengedi a tűzhelyhez is :-)

Ha meg anyukájával süti, akkor az igazi meglepetés :-)

A bizsu ötletet meg tőlem loptad :-)

2013. dec. 14. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj, hát a bizsu feltalálójához van szerencsém? :O

A testvéreinek simán lehet sütni az anyukája segítségével, és én igenis örülnék a rajznak, nem is várnék el többet egy 9 éves lánytól!

És mégis hogy gondoltad a bort?

2013. dec. 14. 16:47
 5/5 anonim válasza:

az első kommentelő ai irta ,hogy bort vegyen a kislány az apukájának , hát ez nem valami jó ötlet meg neki ki se adják az alkoholt ...

EZT A KÉRDEZŐNEK IROM :

ANYUKÁDNAK : VALAMI SZÉP VÁZÁT , VAGY NYAKLÁNCOT, VAGY FÜLBEVALÓ ,ESETLEG EGY SÁLAT , VAGY EGY KÖNYVET HA SZERET OLVASNI.

APUKÁDNAK : KULCSTARTÓ , BOROTVÁLKOZÓ KÉSZLET , VAGY KÖNYV A ,EGY BÖGRE ÉS HA VAN ÜVEGFESTÉKED AKKOR RÁIRHATOD HOGY PL: A LEGJOBB APÁNAK VAGY HA NINCS AKKOR LEHET ILYEN FELIRATOS BÖGRÉT VENNI .

TESÓIDNAK : EGY KÖZÖS KÉPETEKET EGY KÉP KERETBE, VAGY VEGYÉL NEKIK EGY-EGY FELSŐT , VAGY EGY ÓRÁT , ESETLEG DEZODOR , STIFT MEG ILYEN ILLATSZEREKET , VAGY EGY FILMET....

DE HA UGY AKAROD HOGY AZ EGÉSZ CSALÁDNAK EGY AJÁNDÉK AKKOR : : : EGY FÉNYKÉPEZŐ , VAGY VAN NYOMTOK ÉS TUDSZ VELE NYOMTATNI AKKOR NYOMTASS KI EGY PÁR CSALÁDI KÉPET MIKOR EGYÜTT VAN A CSALÁD , VEGYÉL EGY NAGY KARTONT ÉS RAGAZD RÁ A KÉPEKET ......

REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI !!! ÉS IRJ ELDÖNTÖTTED MIT VESZEL !!!!!!!!!!!!!

2013. dec. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!