Mit adjak a családomnak karácsonyra?
A testvéreidnek 1-1 nagy milka csokit, ez kijön 1000-1000 ft-ból.
Apukádnak egy üveg bort, ha nem iszik, akkor van alkoholmentes pezsgő, ez is kijön kb. 1000 ft-ból.
Anyukádnak bizsut, fülbevalót, karkötőt stb. esetleg körömlakkot, ruzst vagy amit használ.
Plusz a csomagolópapír.
1, ezek borzalmas, személytelen ajándékok!
Apukának bort?????? Egy 9 éves gyerek komolyan alkoholt adjon az apjának?
Kérdező, szerintem készítsd ajándékokat, rajzolj olyan témában, ami érdekli a szeretteid, süss sütit, készíts saját készítésű karácsonyfadíszeket, ha anyukád hord ékszereket, akkor készíts neki bizsukat. :)
A testvérei biztos nagyon fogják értékelni a rajzokat :-)
Egy 9 éves gyerek, meg biztos tud sütit sütni, sőt az anyukája biztos odaengedi a tűzhelyhez is :-)
Ha meg anyukájával süti, akkor az igazi meglepetés :-)
A bizsu ötletet meg tőlem loptad :-)
Jaj, hát a bizsu feltalálójához van szerencsém? :O
A testvéreinek simán lehet sütni az anyukája segítségével, és én igenis örülnék a rajznak, nem is várnék el többet egy 9 éves lánytól!
És mégis hogy gondoltad a bort?
az első kommentelő ai irta ,hogy bort vegyen a kislány az apukájának , hát ez nem valami jó ötlet meg neki ki se adják az alkoholt ...
EZT A KÉRDEZŐNEK IROM :
ANYUKÁDNAK : VALAMI SZÉP VÁZÁT , VAGY NYAKLÁNCOT, VAGY FÜLBEVALÓ ,ESETLEG EGY SÁLAT , VAGY EGY KÖNYVET HA SZERET OLVASNI.
APUKÁDNAK : KULCSTARTÓ , BOROTVÁLKOZÓ KÉSZLET , VAGY KÖNYV A ,EGY BÖGRE ÉS HA VAN ÜVEGFESTÉKED AKKOR RÁIRHATOD HOGY PL: A LEGJOBB APÁNAK VAGY HA NINCS AKKOR LEHET ILYEN FELIRATOS BÖGRÉT VENNI .
TESÓIDNAK : EGY KÖZÖS KÉPETEKET EGY KÉP KERETBE, VAGY VEGYÉL NEKIK EGY-EGY FELSŐT , VAGY EGY ÓRÁT , ESETLEG DEZODOR , STIFT MEG ILYEN ILLATSZEREKET , VAGY EGY FILMET....
DE HA UGY AKAROD HOGY AZ EGÉSZ CSALÁDNAK EGY AJÁNDÉK AKKOR : : : EGY FÉNYKÉPEZŐ , VAGY VAN NYOMTOK ÉS TUDSZ VELE NYOMTATNI AKKOR NYOMTASS KI EGY PÁR CSALÁDI KÉPET MIKOR EGYÜTT VAN A CSALÁD , VEGYÉL EGY NAGY KARTONT ÉS RAGAZD RÁ A KÉPEKET ......
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI !!! ÉS IRJ ELDÖNTÖTTED MIT VESZEL !!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!