Mit vegyek/készítsek a családomnak karácsonyra?
16 éves lány vagyok,zsebpénzem van,de nem sok,ráadásul éppen gyűjtök,szóval nem nagyon szeretnék költekezni. A baj az,hogy nem egyszerű eset a családom,ugyanis nincs hobbijuk,ami pedig érdekli őket,azt megveszik,és nem szeretik a haszontalan ajándékokat. Viszont amire szükség van szintén megveszik maguknak.
Rólam tudni kell,hogy nem vagyok kreatív,és fantáziám sincs sok. Már hetek óta keresgélek,hogy mit adhatnék nekik,de semmi.
A fényképeket/fényképalbumot ellőttem anya/bátyám szülinapján, az ilyan dolgokat mint pl sál,sapka,bor,bonbon totál személytelennek tartom.
Amit tudni kell róluk:
Apa: vegán életmódot folytat(az összes ezzel kapcsolatos könyv megvan neki), informatikus/rendszergazda,szóval az elektronikus cuccokról mindent tud,mindene megvan. Mindent kritizál,amihez ért,szóval olyasmit nem nagyon vehetek neki.
Anya: szerencsére az ő ajándékát kitaláltam:fülbevaló,körömlakk és fa fülbevalótartó(nem tudjátok ilyet hol lehet venni?? )
Bátyám: 19 éves, elsőéves műszaki egyetemista,a közlekedésen(buszok,villamosok,stb) kívül semmi nem érdekli.. Komoly ember,szóval nem szereti a felesleges marhaságokat.
Bögrénk annyi van hogy már el se fér,naptárat már vett magának,szóval totál esélytelennek látom az ajándékozást.
Köszi hogy végigolvastad,és ha tudsz légyszi segíts,mert már nagyon el vagyok keseredve.
Családi képekből montázs, lehet készítettni naptárat is közös fotókból :)
Ez mégis csak jobb
Én a bátyád részére közlekedési !!!olcsó!!! modellt ajánlok. (Néhány ezerért szerintem egy vasúti kocsit már tudsz venni.) Viszont játék szintjén 2500Ft körül már elektromos, sínen közlekedő vonatot tudsz venni.
Sok sikert, de tudd, a szereteted kell legyen a legnagyobb ajándék. :)
Ha tényleg nem lesz semmi ötleted, apukádnak vehetnél valami kozmetikumot, pl. parfümöt, mégiscsak hasznos, bár nem igazán személyes. Esetleg ha szeret olvasni, akkor valami könyvet. Karóra sem rossz ötlet szerintem (de nem valami márkás, drágára gondolok..:)
Fülbevalótartót biztosan találsz valamiyen virág- vagy ajándéküzletben.
Bátyádnak szintén parfümöt tudnék ajánlani.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!