Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra az...

Mit vegyek karácsonyra az alábbi személyeknek?

Figyelt kérdés

1.) Barátom: Decemberben lesz két hónapja, hogy együtt vagyunk, de komolyan gondoljuk a dolgot. Otaku, perverz, pluszban nagy gamer. 17 éves.

2.) Legjobb fiúbarátom: Amikor csak lehet, segítünk egymásnak. Szereti a rockot, a vadászatot, a népszerű játékokat és lógni a haverjaival, cseszegetni őket. 14 éves.

3.) Nemrég megismert fiúbarátom: nagyon nagy otaku, emiatt is barátkoztam vele össze. Megkedveltem olyannyira, hogy szeretném valamivel meglepni. 18 éves.

A lehető legkevesebbet szeretnék költeni, alig van ugyanis pénzem... Köszönök minden tippet! 15/L

2014. nov. 27. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha készítenél nekik valamit? Persze nyilván emberfüggő, hogyan fogadják, de pl én jobban tudok egy ilyennek örülni (hiszen szívből jött), mint egy "kényszerből vett" dolognak.
2014. nov. 27. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Kénytelen voltam rákeresni erre az otaku dologra. Valahogy sejtettem, hogy ez a mangázós ... lesz. Vegyél az egyiknek egy "otaku" könyvet. :D Biztos értékelni fogja. Meg sem lepődöm, hogy mellette kocka is. Egy mangás gamer egér lenne a csúcsok csúcsa neki. :D
2014. nov. 28. 00:34
 3/5 anonim válasza:
Hát ha ez az otaku, vagy mi a fene (még életemben nem hallottam róla) mangás témakör, akkor van egy nagyon "menő" ötletem ajándékra, viszont az árát neked kell kibányászni gugliból. (2-12e Ft, valami ilyesmi rémlik árban) Ha jól emlékszem volt egy ilyesmi fesztivál (2-3 éve). Youtube-vid természetesen. Ott nézegettem, hogy a mangásoknál volt egy nagyon "menő" dolog, "extrém kontaklencse". Akkoriban még én is elgondolkodtam rajta (pedig már nem a te korosztályod vagyok), hogy mennyire poén lehet ajándékba egy ilyen set. Pár ezer forintért már be lehet szerezni egy 4 darabos szettet, abból jutna mindenkinek egy pár (a 14 évesnek majd szerzel valami mást, ha csak 4 darabost sikerül venni a pénzedből)... A csomagolását majd megoldod. :)) Persze lehet e-bayen találnál valami még érdekesebb mangás cuccot, amit kizárólag utánvétellel vennél, így nem fizetsz csak akkor, ha kezedben a termék. Szállítási költségre nem árt odafigyelni, ha innen vásárolsz. Más ötletem nincs így hajnalban, nem kattog az agyam már. :)
2014. nov. 28. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha jól gondolom ez az otaku vmi mangás téma lehet, mi lenne, ha vmilyen program segítségével elkészítenéd az ő otakus kinézetüket és készítenél mondjuk ezekkel a figurákkal egy kis képregényt? mondjuk amit átéltetek stb. én egyszer a pasimat rajzoltam meg mintha mesefigura lenne és hasonló képregény stílusban lerajzoltam az első randinkat. Nagyon oda volt :)
2014. nov. 28. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Otaku perverz, vagy perverz? Mert nem mindegy..
2014. dec. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!