Mit adtok a párotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a véleményeteket, a barátnőmnek karácsonyra szeretnék venni egy katonai fa ládát, és azt telerakni mindenfélével, majd jól becsomagolni. Amit raknék bele, 1kg-os nutella, nagy tábl oreos milka, egy doboz mars csoki, meg még a kedvenc édességei, valamint egy jó könyv, szerintetek ez megfelelő ajándék 17 éves barátnőmnek, aki nem igazán lányos?2014. nov. 26. 21:30
1/7 anonim válasza:
Nincs párom könnyű a dolgom nem? De inkább vennék.
2/7 anonim válasza:
Latom kreativ vagy. Miota vagytok egyutt? A fadoboz tulzas [katona mintaval] de onmagaba jo dolog utana tarthat benne apro pici solgokat amik szamara fontosak. CsempeSz az edesseg melle egy kozos fotot + sal vagy egy kesztyu vagy egy kis aprosag amire epp szuksege van. Vonj le egy keveset az edesegbol es a konyv pedig tokeletes. :) 18/L
3/7 anonim válasza:
Én egy plüss farkast és egy tucos milkát veszek a páromnak. Imádja a farkasokat jah és férfi. Ez lesz a 2 karácsonyunk együtt.
5/7 anonim válasza:
jujj én is notebook asztalt adok neki :D
6/7 Lurika válasza:
Hát szerintem a gyűrű szuper ajándék
vagy egy nyaklánc,,,
7/7 anonim válasza:
En a paromtol tavaj Karacsonyra egy szives nyaklancot kaptam, amibe bele volt graviroztatva, hogy "szeretlek". Meg mindig azt tartom a legaranyosabb ajandeknak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!