Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti a párotoknak mit vesztek...

Ti a párotoknak mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok az ötletekre.

L.

2013. dec. 1. 15:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
olyan ezüst karkötő, amilyen tetszik neki és calvin klein boxerek
2013. dec. 1. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
X-boxot :)
2013. dec. 1. 15:31
 3/12 anonim válasza:
100%
Semmit.
2013. dec. 1. 16:08
 4/12 anonim válasza:
100%
Ezzel fogom kezdeni szívem ne veszekedj velem itt van a szaloncukor legyél vele boldog! :D
2013. dec. 1. 16:12
 5/12 anonim válasza:

Valami olyasmit, amire már régóta vágyik, de nem vette meg ennek ellenére magának, vagy valamit amire szüksége van. Idén ez a valami nálunk a vízipipa.

Esetleg meg is kérdezheted tőle, hogy mit szeretne. Az nem meglepi, de tuti nem lősz mellé.

2013. dec. 1. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Ördög lakat készletet :)
2013. dec. 1. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Én két suliba járok most család mellett, decemberben vége lesz az egyiknek, napok óta tanulok meló után, fáradt vagyok, hisztis. Próbálok maximálisan helyt állni minden téren, de van, hogy a tésztát ő főzi ki vacsorára... :) Azért, mert ezt elviseli, karácsony után 3 napot pihenünk egy panzióban, fürdő közelében. Ez lesz a meglepi. Nem nagy összeg, meg hát úgyis én gazdálkodom a pénzzel, megoldom :)
2013. dec. 1. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Pulcsit :)
2013. dec. 1. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

komolyan érdekel, miért fáj másnak, ha én hálából pihenek három napot azzal, aki mellettem áll akkor is, amikor normális ember menekülne...

17 éve vagyunk házasok, soha nem voltunk nyaralni sem, azt hiszem, ez jár.

LEgyen olyan irigy az ünnepetek, mint ti magatok vagytok :(

2013. dec. 1. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem irigykedik arra, hogy te egy olcsó panzióban fogsz tölteni 3 napot!! :D
2013. dec. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!