15-17 év körüli fiúk, ti milyen karácsonyi ajándéknak örülnétek?
Figyelt kérdés
Olyasmit írjatok ami viszonylag könnyen beszerezhető és nem túl drága.2014. nov. 26. 23:25
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem tudom, hogy hol induljak el, ezért lettem volna kíváncsi általános véleményekre. Annyit tudok róla, hogy kocka. (karácsonyi húzás)
2014. nov. 27. 22:50
4/7 anonim válasza:
Vegyél neki egy Pendriveot. 2.000 ft-ért már van 8 GB-s pl.
5/7 anonim válasza:
Gép kiegészítők világító hűtő ventilátor, gémer egér, ?
6/7 anonim válasza:
Szerintem bármit, csak ne gépes dolgot. Ez olyan, mintha alkholistának italt adnál...
Attól függ milyen a viszony, ki(k) adja kinek.
De szerintem ennyi idősen egy üveg töménynek, vagy szilveszterre valami tűzijátéknak biztosan örülne, amit ellőhet a többi kocka haverjával.
Vagy egy divatos póló, valami fast fashion üzletből, esetleg olyan divatcikk, amit magátol nem venne, öv vagy kesztyű
7/7 anonim válasza:
"Gép kiegészítők világító hűtő ventilátor, gémer egér, ?"
Persze 15-20 E-ért biztos és ha konzolos akkor mi van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!