Van valakinek ötlete Karácsonyi ajándéknak?
Figyelt kérdés
Bármi jó lenne ami szép,ötletes akár kézzel készült vagy boltban vásárolt. Ötletet keresek: Apukának (ő az antik dolgokért van oda) , Nagymamának, Nagybácsinak és barátnőnek :)2014. nov. 9. 09:19
1/6 anonim válasza:
Nagymamának süti szépen becsomagolva, akár magad készített dobozkában is, hajtatott jácint-ha most veszel egy tulipán vagy jácint hagymát ki fog addigra bújni, kicsit feldíszítve karácsonyi díszekkel, mézes kalács(házikó), méz kis üvegben, az üveg aljára tehetsz diót, mogyorót, aszalt barackot, szilvát is, majd ez is kicsit feldíszítve, becsomagolva.
Barátnőnek karkötő, nyaklánc, smink cuccok, hajápolók, hajba valók, kézműves szappan, neki is mehet mézeskalács, kedvenc csoki, esetleg mozijegy, körömlakk stb
Apukádnak valamilyen antik dolog, neki is mézeskalács, hímzett kis törölköző, zsebi, apu feliratos zokni, kisebb bor stb
Nagybácsinak ugyanez.
2/6 anonim válasza:
DVD-k,cd-k, komolyzene is lehet, Beethoven, Mozart, vagy képes albumok, földrajzi albumok például, vagy állatos albumok, vagy könyvek.
3/6 Márciuska válasza:
A könyv is jó ötlet, ha ismered az illető ízlését, hogy milyen téma érdekli. Én már évek óta nagyrészt könyvet veszek. Apukának, nagybácsinak valami különleges csomagolású ital is lehet, de azért itt is érvényes, hogy ismerd az ízlését, milyen italt szeret. Nagyon ötletes formaüvegekben kínált borokat lehet kapni (pl. Westend Pálinkaházban), vagy különleges feliratos borokat. Nagymamának különleges sütőforma (nagy választékban vannak ötletes szilikon formák), vagy egy üveg lekvár vagy doboz süti, akár saját készítésű díszdobozban, a lekvárosüvegre saját készítésű címke. Vagy pl. készíthetsz egyedi fotóalbumot (scrapbook-ként keress rá a neten). Barátnőnek valami vicces kiegészítő mehet, pl. állat alakú kistáska, vicces mintájú zokni, vagy bolondos fülbevaló (A Claires üzletekben én mindig találok valami hasonló mütyürt).
4/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ :) ;)
2014. nov. 14. 16:57
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
ajánlom neked a pinterest-et, rengetek ötlet van, én dekorációt néztem onnan karácsonyra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!