Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyi ajándéknak...

Milyen karácsonyi ajándéknak örül legjobban egy 16 éves fiú?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a karácsonyi vásárolgatást, és a keresztfiamnak semmit nem tudok kitalálni. Tavaly sálat, parfümöt adtam neki, nemrégen könyvet a születésnapjára, de ő inkább "kocka" típus.
2014. nov. 14. 20:43
 1/3 anonim válasza:
Ha kocka típusú akkor szerintem valamilyen tabnak, vagy elektronikai eszköznek örülne vagy esetleg fej vagy fülhallgató, ilyesmi.
2014. nov. 14. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

akkor egész könnyű dolgod van bár ha tényleg olyan koczka akkor sok mindenje meg is lehet közülük.

nem tudom mennyit szánsz rá, de szerintem egy tablet elég drága, főleg ha nem vmi sz*rt akar ajándékozni az ember. viszont ha van tabletje vehetsz hozzá olyan tokot aminek az egyik felébe billentyűzet van.

kiegészítőkkel sose lehet nagyon mellényúlni szerintem.

füles, gamer egér, új billentyűzet ha úgy van, pendrive, külső winyó, telefonhoz mobiltöltő.

ha játszik vmivel vagy néz vmit? (wow, game of thrones) ahhoz könyv vagy ereklye. vagy ha bír vmi filmet amire rákoczkul (starwars, startrek, gyűrűk ura) eredetibe megvenni, dísztárgyat hozzá etc. Van egy barátom aki imádja a gyűrűk urát, és kapott egy hatalmas puzzlet. kirakni is móka volt meg még jól is néz ki a szobájába (kör alakú a puzzle)

2014. nov. 15. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen. rengeteg mindene meg van...iphone ipad saját gép, scool candy fülesek, tehát lehet, hogy valami ipad tokot nézek neki, vagy valami hasonlót. Köszönöm az ötleteket.:)
2014. nov. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!