Milyen színű legyen a dísz a karácsonyfán?
Tudom, hogy még van idő rá, de már ötletelni ilyenkor szoktam, illetve múltkor is úgy jártam, hogy már nem volt az általam választott színből.
Nos én már egy ideje úgy díszítem a fát, hogy 1 vagy 2 színű legyen. Volt már piros, kék, fehér-ezüst, lila, zöld. Most valami 2 színűt szeretnék..gondoltam például arany-fehérre vagy arany-pirosra...nektek milyen ötleteitek vannak?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Szerintem a vegyes a legszebb, az ilyen egyenszínű karácsonyfák engem mindig a plázás meg boltos karácsonyfákra emlékeztetnek, amik aztán mindenek, csak meghittek nem.
De ha mindenképpen kétszínűt akarsz én is a piros-aranyat mondanám. Esetleg kék-ezüst.
nekünk tavaly arany-piros volt
idén ezüst-kékt lesz.
Jövőre még nem tudjuk. piros-zöld lesz vagy kék-lila (Tescoba láttunk nagyon szép díszeket ami egyszerre ilyen színűek, nagyon jol néznek ki.)
reméljük marad karácsony után és majd jól megvesszük őket. ünnepek után hihetetlenül levannak árazva a díszek, szóval érdemes előre gondolkodni. bár gondolom ez annyira nem érint mert nektek sok színű díszetek lehet már :D
Szerintem ami nagyon jól néznek ki:
Arany-piros
Ezüst-piros
Ezüst-kék :))
nálam volt egyik évben barna - narancs- arany színű, gyönyörű volt és szép meleg színei voltak.
Szeretem még a piros üvegdíszek - szalma figurák kombinációt is és egyik évben kipróbáltam a gyöngy színű (nem tudok rá jobb szót) és rózsaszínű párosítást is. Utóbbi egy kicsit "hideg" hangulatúra sikerült, de nem volt csúnya.
Idén nem lesz karácsonyfám, így most a színein sem gondolkodom, de neked jó ötletelést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!