Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen színű legyen a dísz a...

Milyen színű legyen a dísz a karácsonyfán?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még van idő rá, de már ötletelni ilyenkor szoktam, illetve múltkor is úgy jártam, hogy már nem volt az általam választott színből.

Nos én már egy ideje úgy díszítem a fát, hogy 1 vagy 2 színű legyen. Volt már piros, kék, fehér-ezüst, lila, zöld. Most valami 2 színűt szeretnék..gondoltam például arany-fehérre vagy arany-pirosra...nektek milyen ötleteitek vannak?

A válaszokat előre is köszönöm :)

2014. nov. 15. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk volt fekete-fehér. Furának hangzik, de nagyon szép volt :) Most piros-fehérre gondoltunk
2014. nov. 15. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a vegyes a legszebb, az ilyen egyenszínű karácsonyfák engem mindig a plázás meg boltos karácsonyfákra emlékeztetnek, amik aztán mindenek, csak meghittek nem.

De ha mindenképpen kétszínűt akarsz én is a piros-aranyat mondanám. Esetleg kék-ezüst.

2014. nov. 15. 12:13
 3/9 anonim válasza:
78%
Piros-Arany+Ezüst girlandból 1, és gyönyörű :)
2014. nov. 15. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

nekünk tavaly arany-piros volt

idén ezüst-kékt lesz.

Jövőre még nem tudjuk. piros-zöld lesz vagy kék-lila (Tescoba láttunk nagyon szép díszeket ami egyszerre ilyen színűek, nagyon jol néznek ki.)

reméljük marad karácsony után és majd jól megvesszük őket. ünnepek után hihetetlenül levannak árazva a díszek, szóval érdemes előre gondolkodni. bár gondolom ez annyira nem érint mert nektek sok színű díszetek lehet már :D

2014. nov. 15. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ami nagyon jól néznek ki:

Arany-piros

Ezüst-piros

Ezüst-kék :))

2014. nov. 15. 15:17
 6/9 Márciuska ***** válasza:
Nekem ilyenek voltak már: piros-fehér (ez nagyon otthonos hangulatú), bronzbarna-arany, türkiz-ezüst, ciklámen-türkiz (ez nekem különösen tetszett), sötétkék-arany.
2014. nov. 17. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:

nálam volt egyik évben barna - narancs- arany színű, gyönyörű volt és szép meleg színei voltak.

Szeretem még a piros üvegdíszek - szalma figurák kombinációt is és egyik évben kipróbáltam a gyöngy színű (nem tudok rá jobb szót) és rózsaszínű párosítást is. Utóbbi egy kicsit "hideg" hangulatúra sikerült, de nem volt csúnya.

Idén nem lesz karácsonyfám, így most a színein sem gondolkodom, de neked jó ötletelést kívánok!

2014. nov. 17. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én idén a "hidegebb" színeket választom majd, és 3 szín lesz fent, világoskék-fehér-ezüst. Remélem olyan szép lesz mint ahogyan elképzelem. :D
2014. nov. 21. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem most a legeslegjobban az arany és léla párosítás tetszik.
2014. nov. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!