Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok milyen díszek kerülnek...

Nálatok milyen díszek kerülnek a fára?

Figyelt kérdés

2014. okt. 24. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
39%

Karácsonyfa dísz, de nem október 24-én, hanem december 24-én!

Még van 2 egész hónap.

2014. okt. 24. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Én nem szeretem az egy színre "öltöztetett" karácsonyfát, nekem jobban bejön a színes. Viszont a gyerekek számával feleződtek a karácsonyi díszek, ezért tavaly óta kézművesek által készített díszeket használok. Filcből varrottat, fából készültet és egyéb ilyeneket!
2014. okt. 24. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Mi az ezer éves családi, innen-onnan örökölt és vásárolt, gazdag színvilágú díszeinket használjuk fel. Többnyire gömbök, de vannak kis csizmácskák, jégcsapok is.
2014. okt. 24. 16:40
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem nincs pénzem díszekre ezért én azt szoktam csinálni hogy krumplikat díszítek és azt akasztom rá a fára.
2014. okt. 24. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:

nem értem,h.teljesen értelmetlen választ miért kell ide írni?? 1es !!

már szinte fáj! -.-"

többieknek köszönöm !

2014. okt. 24. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:

biztosan nagyon szépek a krumplis díszek!

Én a neten néztem,a neve: hófehér karácsonyfa dísz. szódabikarbóna és keményitő kell bele.

először csinálunk ilyesmit a kisfiammal. várom már :)

2014. okt. 24. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:
En só Liszt gyurmabol készült diszeket, amiket akril festékkel festek ki. Varrtam is es csináltam diobol meg gesztenyebol meg szárított narancs karikabol. Csupa házi dísz. Ezek mellett csak gömbök vannak. Nagyon szep szokott lenni.
2014. okt. 25. 11:36
 8/8 anonim válasza:
Nalunk mindig a jo oreg karacsonfa diszek vannak. Amugy barmelyik kinai boltban megveheted a diszeket. A lenyeg az h.a fiaddal csinald a diszitest ( vagy csinald meg te es meseld be h.a jezsuska hozza a fat) nem tom mekkora a fiad de ha kicsi akkor nem hiszem h.azt foglya nezni mi van a fan hanem az h.mi van alattan. Szemelyes tapasztalat. ( ja es bocsi a helyesiras miatt nem egyszeru telorol irni )
2014. okt. 25. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!