Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Sógornőknek ajándék ötlet?

Sógornőknek ajándék ötlet?

Figyelt kérdés

Az egyik 34 éves, a külsője számára nagyon fontos. Kozmetikai cikket pont emiatt nem merek venni, mert lehet számára az gagyi lenni, viszont nem igazán van ötletem. Mivel az anyóssal élnek, így neki elég sok minden más is ki van lőve.

A másik 25 éves (leendő sógornő), ő a tesóm pénzét és a saját kutyáját szereti igazán. Amúgy művész lélek, szeret festeni.

A harmadik szintén 34 éves. Ők szerencsére igen jól élnek, így szinte mindene megvan.

2014. nov. 12. 15:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Én az enyémnek a szülinapjára szilikonos kuglóf sütőformát veszek, hozzá egy kuglófos szakácskönyvet.

Karácsonyra még nem tudom, mert ő meg kozmetikus, így a különböző illatszerek nála is ki vannak lőve.

Lehet, hogy kap majd egy sálat vagy valami egyebet.

2014. nov. 12. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!