Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak a testvéremnek...

Mit adjak a testvéremnek karácsony-szülinap?

Figyelt kérdés

Elég szerencsétlenül pár nap van a kettő között neki. Kb. minden évben kicsit elfelejtem a szülinapját, mert épphogy lecseng a karácsonyi őrület, és pont akkor van neki, így szegény nem is szokott nagy ajándékot kapni (tőlem).

Most viszont 18 lesz, és szeretném valami maradandóval meglepni. Egyetemre készül (bár nem kollégiumba, hanem otthon marad), így esetleg valami ahhoz kapcsolódó, nem drága, mégis maradandó ajándékot szeretnék. Plusz valami más is karácsonyra...

Ötletek?

2014. nov. 10. 11:19
 1/7 A kérdező kommentje:
(én vagyok az idősebb)
2014. nov. 10. 11:20
 2/7 anonim válasza:
0%
Ha fiu akkor már elég érett lesz egy guminőhöz ha lány akkor egy jó nagy vibrátort :)
2014. nov. 10. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi értelme van az ilyen válaszoknak, mint amit a második írt. Nagyon ordenáré gusztustalan dolog a testvérünknek szexuális terméket adni. Ha viccnek szántad, akkor is undorító.

Kérdező, mennyi pénzed van?

2014. nov. 10. 11:38
 4/7 anonim válasza:
0%
Te vagy a második te vadbarom :D az első nem számít válaszolónak mert ő a kérdező
2014. nov. 10. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen egyetemre készül? Esetleg valami olyan könyvet, ami a szakterület egy neves képviselőjéről szól vagy máshoz kapcsolódik a szakhoz. Egyetemistáknak nem jön rosszul a laptop sem (ha még nincs neki), akár egy kicsi verzió is, ami könnyű, elfér a táskájában, de lehet vele jegyzetelni.
2014. nov. 10. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vagy csak 32%-os, ennyit sem érsz... :)
2014. nov. 10. 13:52
 7/7 Márciuska ***** válasza:

Szerintem adhatnál valami szép lexikont, enciklopédiát vagy nagyszótárt a megfelelő témában. Az biztosan nem haszontalan.

Az én tesómnál egyébként ugyanez van, csak neki a névnapja van karácsony idején. Én mindig karácsonyra szoktam venni a nagy ajándékot neki, névnapra meg csak valami jelzésértékű apróságot. De 18. szülinapra csinálhatnád fordítva, szülinapra kapná a nagyobb cuccot, karácsonyra meg lehet pl. valami saját készítésű, személyesebb dolog, akár kreatív fotóalbum a közös képeitekből. Ha nem vagy az a kézműves fajta, akkor mondjuk írhatsz neki személyre szabott cédét, saját készítésű borítóval.

2014. nov. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!