Szerintetek a szódagép felesleges karácsonyi ajándék lenne, ami csak porosodna egy idő után, mert úgysem használná senki?
Figyelt kérdés
Húgom vetette fel az ötletet, hogy vehetnénk ezt nevelőanyukánknak. Mert hogy szereti a bubis vizet, és nálunk amúgy sem a legjobb a csapvíz, szóval mindig szaladgálni kell a boltba 4 kisebb gyerek mellett, és sajnos kocsijuk sincs. Nekem vannak kételyeim a dologgal kapcsolatban, de vmi olyan érv kéne, amivel meg tudom győzni húgomat...2014. nov. 11. 07:57
1/8 anonim válasza:
Ha nem jó nálatok a csapvíz, azt a szénsav sem teszi jobbá.
Értelmetlen lenne a szódagép.
2/8 anonim válasza:
Szódagép...most komolyan ?
Inkább 10 karton bubis víz :'D
Vagy egy víztisztító berendezés (aztán lehet szódagép).
Mit értesz azon hogy nem a legjobb a víz ?
Meleg ? Kemény ? Fém íze van ? Poshadt ?
3/8 anonim válasza:
Nálunk van és imádjuk, sokkal finomabb mint az ásványvíz
4/8 anonim válasza:
Nekünk is van, és hasznos dolog.
5/8 A kérdező kommentje:
Akiknek van és szeretek is, milyen fajtát vásároltak és mennyiért?
Amúgy annyira nem vészes a csapvíz...
2014. nov. 11. 13:25
6/8 anonim válasza:
Karácsonyra kicsit vicces, fura, de amúgy hasznos. :)
Én örülnék neki!!!!! XD
7/8 anonim válasza:
ha bort is veszel neki mellé akkor tuti nem fog porosodni.. :)
8/8 anonim válasza:
Szia!
Mi tavaly karácsonykor vettünk, imádjuk. Sokkal jobban megéri, mint a PET palackos, és cipelni sem kell. Media Markt-ban vettük, kb 10E-ért, ráadásul karácsonyi akcióként adtak hozzá még 3 üveget. Sodastream, ilyen: [link] Tényleg hasznos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!