Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy mutatna a Karacsonyfa,...

Hogy mutatna a Karacsonyfa, ha igy lenne feldiszitve?

Figyelt kérdés

Szoval ezust-rozsaszinu dekoraciot szeretnek a Karacsonyfankra, a gond csak az, hogy nem talalok sehol rozsaszin gomboket. Ezust gombunk rengeteg van, ezert arra gondoltam, hogy a gombok ezust szinuek lennenek, lennenek rajta szurke es rozsaszin gyongyok is, illetve vannak ilyen 1-2 m-es ezust illeve lila szalag.

[link]

2014. okt. 27. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Mért kell októberben azon görcsölni, hogy decemberben a karácsonyfád hogy fog kinézni?? Még mindenszentek sem múlt el.

Amúgy biztos szép lesz, de ilyenkor még minek ezzel foglalkozni??

2014. okt. 27. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Legalább várd meg, hogy halottak napja elmúljon, addig úgyis halloweeni gagyival van tele minden.

OBInak szokott viszonylag nagy karácsonyi kínálata lenni, ott lenne érdemes szétnézned. Néhány éve árultak teljes színskálát, vettem is mindenféle árnyalatú barna és lila gömböket magamnak.

Gyakran lehet kapni átlátszó üveggömböket, azokat is meg lehet tölteni valami rózsaszín cuccal. Én gyöngyözök, elárulom, abból sem egy nagy munka karácsonyfadíszt készíteni.

2014. okt. 27. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:

ez nem is néz ki rosszul:

[link]

2014. okt. 28. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem választasz túl harsány színeket, akkor nagyon szép lesz.

[link]

2014. okt. 28. 17:21
 5/5 anonim válasza:
2014. nov. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!