Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A karácsonyfa díszek színeit...

A karácsonyfa díszek színeit mihez szoktátok igazítani? Falhoz?

Figyelt kérdés
Én az idén ezüst-lila kombinációt szeretnék, a baj csak az, hogy a fal ilyen sötétsárga, a csempe meg barna. Mit gondoltok bevállaljam?
2013. nov. 20. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi köze sincs a fal színéhez a karácsonyfa dísznek.Honnan szedted ezt a baromságot?A mi karácsonyfa díszünk arany színű a fal pedig sárga,de nem azért vettünk arany színűt,mert sárga a fal,hanem csak,mert az tetszik.
2013. nov. 20. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmihez nem szoktam igazítani. Én a hagyományos mindenféle színű fát szeretem, de idén piros-arany lesz, csak mert kíváncsi vagyok milyen lesz így :)
2013. nov. 20. 17:10
 3/5 anonim válasza:
Nekünk ezüst lila díszeink vannak. Ez tetszett ezért vettük meg! :) A fal nálunk is sárga, járólap sötét barna.
2013. nov. 20. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindig piros-arany, nekem ez a kombó a legünnepibb, faltól függetlenül.
2013. nov. 20. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk változó. Meleg színvilágú nappalink van, de általában a fa teljesen vegyes. Van rajta arany, ezüst, kék, piros, zöld, bordó, stb. De volt már olyan is, hogy csak arany, pezsgő, csokibarna, bronz díszek voltak rajta, tény, hogy ez passzolt leginkább a szobához. De mi inkább a vegyes fát szeretjük, szóval idén is visszatérünk hozzá. A többi szobában viszont már a szobához illő a díszítés. Elég sok boltív van a házban, szinte minden szobában található. Ezekre fenyőgirlandot szoktunk tenni, égősort, és a szobához illő díszeket. A szüleim szobája homokszínű, sötétbarna és arany dekorral, itt a gömbök is ehhez igazodnak. Az én szobám régen rózsaszín volt, akkor a díszítés is rózsaszínes-lilás gömbökből állt, idén viszont felújítottuk, és minimál designt kapott. Fehér, szürke és wenge színű darabok dominálnak, a dekorációm főleg krómos díszítőelemekből áll, így az új boltív díszítésem fehér, ezüst és fekete lesz.
2013. nov. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!