Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várod a karácsonyt?

Várod a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Én igen:)

2014. okt. 23. 01:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
60%

Vajon te várod a karácsonyt kérdező?

Lesz karácsonyfa?XD

2014. okt. 23. 06:22
 32/42 Láttál már,de mégse :) válasza:
45%

Csak a kaja miatt +1

Megszoktam már,hogy rám annyira nem gondolnak,hogy energiát fektessenek egy ajándékba.

Néha pénz jön,de az kb. olyan,hogy "Ez van a zsebemben,örülj neki".

Más ünnepeken is,pl...áh mindegy is.

2014. okt. 23. 07:46
 33/42 anonim ***** válasza:
Nem várom, jön az magától is.
2014. okt. 23. 09:13
 34/42 anonim ***** válasza:

Mi már évek óta nem ajándékozzuk egymást. Minden karácsonykor egyikünknél összejönnek a testvérek, barátok, és egy hatalmas, hangulatos ebédet/ partit tartunk. Később kártyázunk, társasjátékozunk, nosztalgiázunk.

Nem kerül egy vagyonba, mert nincs ajándékozás. Nem erről szól. Kaja gond is megoldva. Vendégek hoznak piát, sütit, nassolni valót. Főzni meg amúgy is kell, az nem ver földhöz senkit.

A gond az, hogy a karácsonyt mindenki úgy veszi, hogy drága ajándékosztásról szóljon. De miért is?? Én nagyon várom, mert ilyenkor találkozom olyan barátokkal, akikkel év közben nem nagyon tudok, a munka és távolság miatt.

2014. okt. 23. 09:41
 35/42 anonim ***** válasza:
10%
Inkább a karácsony előtti készületet várom. Méghogy a szeretet ünnepe, az év vicce.
2014. okt. 23. 10:49
 36/42 anonim válasza:
9%
Karácsony nem a gyerekek ünnepe, hanem mindenkié!! A kérdező nem bunkó,ócsárló válaszokat vár.Attól, hogy nem szereted a karácsonyt attól még meg lehet normálisan megválaszolni egy kérdést. Negatív kritikákat is meg lehet normálisan írni!!Viszont abban egyet értek a többiekkel, hogy nem kellene lelki roncsnak nevezni azt aki nem szereti a karácsonyt. Viszont abban igaza van, hogy nem a pénzköltésről kellene, hogy szóljon ez a szép ünnep, hanem Jézus születéséről, a családról, a szeretetről. Le lehet pontozni, de ez az igazság! :)
2014. okt. 23. 13:16
 37/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok azt az első pár embernek írtam.. nem az utolsóknak :)
2014. okt. 23. 13:19
 38/42 anonim ***** válasza:
52%

Rossz olvasni ezt a rengeteg negatívumot a karácsonyról. 18 éves vagyok, rendszeresen veszek én is ajándékot a húgomnak, a szüleimnek és a nagyszüleimnek is. Már elkezdek gyűjteni jóval előtte, hogy valami olyat tudjak nekik venni aminek örülnek. Természetesen én is kapok. De mit kell magyarázkodnom, ez a karácsony... "Csak nyűg/Ha felnősz rájössz, hogym ilyen rossz"... Szüleim is ugyanúgy élvezik a szentesti karácsonyfa díszítést, karácsonyi dalok éneklését, hóesést, finom ételeket, amiket az egész család együtt készített, a csillagszóró gyújtást, majd az ajándékátadást. Látni a családtagjainkon, hogy mennyire örülnek - akár még egy kis szívből jövő apróságnak is -

A szeretet ünnepe... És pontosan, ilyennek kellene lennie minden napnak az évben, de ha már a világon mindenhol csak a gyűlölet, a zsarnokság van, akkor legalább ezen az egy napon legyen minden és mindenki között egy fegyverszünet, mikor még a legősibb ellenségeinknek is küldünk egy SMS-t: "Boldog Karácsonyt"

Tényleg nagyon elképedtem, ahogy 3 odlalon keresztül azt látom, a karácsony értelmetlen, hülyeség, el kéne törölni... Szerintem nem lehet elég idősnek lenni egy ilyen ünnephez. 7 gyerek 4 felnőtt 3 nyugdíjas és egy kiskutya nevében írom ezeket a gondolatokat, mert az egész családom úgy gondolja, a karácsony a legszebb, legtisztább, legszentebb ünnep a világon!

2014. okt. 23. 14:42
 39/42 anonim válasza:
26%
Én összesen ennyit írtam: "Én várom :)" és sikerült 36%-ra lepontozni :D:D Gratulálok, akkor szenvedjetek tovább a sarokban :D
2014. okt. 28. 02:19
 40/42 anonim válasza:
31%
kérj %ot karácsonyra akkor.
2014. okt. 28. 02:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!