Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várod a karácsonyt?

Várod a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Én igen:)

2014. okt. 23. 01:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
45%
én jehova vagyok nem ünneplem a karit több pénzem is van azóta :D
2014. okt. 23. 01:40
 22/42 anonim válasza:
21%

szerintem is azok,nincs bennük szeretet,ezért max csak golyó kapnak idén.

ajándékra pénz? soha életemben nem vettem senkinek semmit,de én szoktam kapni,elfogadom!

a karácsony meg szép ünnep,szeretet ünnepe,szeretem az ördögöt.\m/.Imádkozzatok,a békéért,egy 3. világégésért.

2014. okt. 23. 01:41
 23/42 anonim ***** válasza:
48%
Szóval csak a Karácsony szól a boldogságról? Nem hinném ,hogy a boldogság egy olyan dolog amihez egy napot kell rendelni "és most pedig te ekkor és ekkor boldog leszel."
2014. okt. 23. 01:43
 24/42 A kérdező kommentje:

A karácsony az más...nem olyan mint mikor kapsz egy 5öst és boldog vagy.

Ilyenkor másért vagy boldog...

Nem az a fontos,hogy boldog vagy...hanem az,hogy miért vagy az!!

2014. okt. 23. 01:47
 25/42 anonim válasza:
48%

A sok jó kaja miatt várom. :D Tudom, paraszt vagyok. De hidd el, qrva unalmas az, hogy évek óta egyedül, mármint barátnő nélkül ulok le szüleimmel, tesoimmal az asztalhoz. Aztan meg jo kepet vágni, hogy minden évben tusfurdot, dezodort, salat, sapkat, vagy pizsamat kapok. Na jo, kicsi lovet is, ezert orok hala, de ruhellem a tárgyszerű es unalmas ajándékokat.

Meg olyan fura. Mindig csak ekkor szeretik egymast a nepek. Mar elore okadok, hogy itt is jon majd a sok sznob kiirni, hogy mit vegyen, mert van ra 200 ezre. Meg hogy jo-e ez a pasimnak, csajomnak?

2014. okt. 23. 01:48
 26/42 A kérdező kommentje:

Miért mit akarsz kapni?

X6os bmw-t?:D

Inkább annak örölj,hogy gondolt rád.

2014. okt. 23. 01:55
 27/42 anonim ***** válasza:
64%

Te ilyenkor miért vagy boldog?

Lehet,hogy téged az ünnepet körüllengő varázs boldoggá tesz,de nem mindenki van ìgy vele, lehet van akinek rossz emlékei vannak és olyan aki egyszerűen nem tulajdonì ennek akkora feneket,sorolhatnám tovább....

Valóban nem kell mindig tudni a boldogság okát.

2014. okt. 23. 01:55
 28/42 anonim válasza:
28%
Nem BMW-t, de minimum egy lucskos puncit a fa alá. Hogy aztán csilingelők közepette szerelmeskedjem szét.
2014. okt. 23. 02:00
 29/42 anonim válasza:
45%

Én nem várom.(utálom)

Kereskedők és képmutatók ünnepe.

kb. 10 percig van nyugi, még megajándékozzuk egymást, aztán megy tovább az ordibálás, és puskaporosabb karácsonykor a hangulat mint máskor. ilyenkor elhangzanak nálunk a "d☻gölj meg!, fordulj fel! f☻sz kivan. k☻☻va anyámat levadászom. rohadj meg! stb." szép magyar mondatok. Utálom ezt az ünnepet.

2014. okt. 23. 02:00
 30/42 A kérdező kommentje:

Irod ,hogy a tesoidrol van szo...ők,hogy adjanak neked puncit?-.-

Az neked kell szerezned...ha nem vagy csicska.

2014. okt. 23. 02:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!