Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várod már a karácsonyt?

Várod már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 20:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Leginkább a hétfőt (megjön a telóm *.*) de igen nagyon. :)
2011. dec. 16. 20:35
 2/17 A kérdező kommentje:

:D

milyen teló? nokia, apple?

2011. dec. 16. 20:37
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen nagyon. Párom valami különleges ajándékkal készül :)
2011. dec. 16. 20:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Apám, még hogy, de bár nem szoktam kántálni
2011. dec. 16. 21:14
 5/17 anonim ***** válasza:
NAGGGGYOOON!!!!! :DDD
2011. dec. 16. 22:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Valahogy nem. Pedig tavaly nagyon vártam.
2011. dec. 16. 22:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egész évben szinte csak ezt várom :)
2011. dec. 17. 00:15
 8/17 anonim ***** válasza:
Már nagyon!!!!De még 1 hét vhááááááááá!!!!
2011. dec. 17. 07:19
 9/17 anonim ***** válasza:

Kettős érzések vannak bennem a karácsonnyal kapcsolatban. Várom is, meg nem is. Az ajándékoknak mindenki örülni fog, ez biztos, hiszen, hogy puhatolóztam, beszélgettem a szüleimmel és nővéremmel. Így olyan ajándékot vettem/veszek, aminek örülni fognak. És nagyon várom azt a pillanatot, amikor kibontják a csomagot, mert hiába tudják, hogy mit kapnak, biztos meglepődnek egy kicsit!

És nagyon várom 25.-ét, amikor átjönnek apum testvéréék. Olyankor mindig jól érzem magam, végre találkozok keresztapámmal is. Általában jó hangulatú délutánok/esték ezek és még ha van is egy veszekedés az egyet nem értés miatt, annak is megvan a varázsa.

És igen, bevallom az ajándékokat is várom. Gyönyörű pénztárcát kapok majd és egy plüssös, meleg köntöst is. Talán ezt a két ajándékot várom a legjobban.

Viszont nincs karácsonyi hangulatom. A családi élet egyre rosszabb, egyre több a veszekedés, a nem szólok a másikhoz és felteszem a kérdést magamban, hogy így ugyan milen ünnepre számíthatok?!

16/L

2011. dec. 17. 08:37
 10/17 Mulder614 válasza:

Tegyük fel, hogy valakit meglátogat egy sokaság az otthonában, mondván, hogy a születésnapját jöttek megünnepelni. Az illetőnek nem tetszik a születésnap megünneplése. Nem szereti, ha az emberek túlzottan sokat esznek, lerészegednek, és gátlástalanul viselkednek. Ezt mégis megteszik néhányan, miközben megajándékozzák egymást, neki viszont nem hoznak semmit! Mindennek tetejében az ünnepség időpontjául az egyik ellenségének a születésnapját szemelik ki. Hogyan érezné magát ez a férfi? Te szeretnél belefolyni ilyesmibe? Pontosan ez történik karácsonykor.

A Biblia nem közli hogy december 25-én született Jézus, viszont ha elolvassuk a történetet a bibliából, a szövegkörnyezetből, kiderül, hogy nem télen, hanem késő ősszel születhetett, amikor még kint voltak a pásztorok nyájjal.

2011. dec. 17. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!