Szerintetek Jézuska, aki Karácsonykor az ajándékot hozza nő vagy férfi? :D
Figyelt kérdés
Felmerült a kérdés a baráti körben, de megosztotta a társaságot, hogy ki milyennek képzelte el gyerekkorában :D
Vannak, akik egy szép nőnek, míg mások a kis csecsemő Jézusnak, egy páran pedig a felnőtt férfi Jézust képzelték el..
Nektek? vélemény? köszönöm a hozzászólásokat :D
2014. jún. 30. 13:18
1/19 anonim válasza:
jól emlékszem, egyszer kiskoromban karácsony délután azt álmodtam, hogy a szobában fekszem, és azt látom, hogy egy apácára hasonlító nő adja át az ajándékot anyunak... de annyira valóságos volt, mert az álomban is ott voltam, ahol a valóságban, és az egész környezet meg minden olyan volt, és elhittem
2/19 anonim válasza:
Jézuska akkor születik, az ajándékot az ünnepre való tekintettel az ANGYAL hozza.
3/19 anonim válasza:
Amikor Jézuska hozta az ajándékot gyerekkoromban én lánynak képzeltem :) Egy szőkés hajú kislánynak, leginkább mint egy angyal :)
4/19 anonim válasza:
Jézus köztudottan férfi volt, tehát nem lehet nő a Jézuska, viszont ha sok-sok angyal hordja szét Jézuska ajándékait, akkor az lehet nő is és férfi is, kis csecsőszerű angyal, tehát mindenkinem az hozza, akit elképzel.:-) Én nem képzeltem el semmit, mert két bátyám volt, akik nagyon hamar felvilágosítottak, hogy az ajándékot a szülők veszik.
5/19 anonim válasza:
én egy szakállas zsidónak képzeltem el,aki így szól anyuhoz:
anyuka,lehet vásárolni!:D
ezt azért gondoltam így mer meghallotam ahogy anyagiakról beszéltek a szülők,de a zsidó csak vicc volt.
6/19 anonim válasza:
mivel Zámbó Jimmy cd-t hallgattunk mindig. és ott volt a cd borítón. röhejes, de nekem úgy maradt meg :D
7/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Mi egymást ajándékoztuk meg.
Ha nem így tettünk, egy fia ajándék sem került a fa alá.
10/19 anonim válasza:
En kiskoromban fiunak kepzeltem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!