Mondjatok olyan ajándékokat amiket nem szeretnétek magatoknak. Sok ilyen van, nem?
Hát, szinte mindennek tudok örülni, ha nem olyant kapok, amit szívből utálok :D Talán béka, vitamin, állat, ilyesmi..
Amúgy, kedves első hozzászóló.. Tényleg nem kekeckedni akarok, de mi a baj a pizsamával és a könyvvel? Volt, mikor mindketten pizsamát ( is) vettünk egymásnak párommal :D A könyvet megint nem értem. Ha tudják, mit szeretsz, ki a kedvenc íród, stb.. olyant adnak, azzal mi a gond? Ciki lesz lassan az olvasás?? :O Amúgy szívem szerint egy vagyon költenék könyvekre :D De sajnos valószínűleg egyet tudunk csak venni, mert nagyon drágák :(
15:47 számítógépen olvasok, és olyanokat, ami engem érdekel. Nem kell könyv. Gagyi pizsamát meg minden 2. évben kapok.
Most inkább egy nagy vaslemezt akarok. :)
igazából én mindennek örülök
amit viszont nem szeretek adni, azok a mainstream dolgok, kb ezek lesznek felsorolva
-bármi, ami ilyem "jobbító" szándékú úgy, hogy nem beszéltük meg előre... főleg ha én azt annyira nem érzem problémának... önsegítő könyvek, fitneszbérlet stb.
-nagyon gagyi bizsu
-ovis sminkkészlet
-tűzpiros, rágórózsaszín, sárszínű vagy lime-zöld körömlakk
-ízlésemnek nem megfelelő vagy mérethibás ruha
-láthatóan használt cuccok (kivétel persze a régóta keresett könyv :D)
-obszcén ajándékok (fütyinyalóka, vibrátor stb. én ezt baromira nem tartom humorosnak)
-borzalmas CD-k (Fekete Pákó, mulatós, gengszterrap)
-Biblia (nem vagyok vallásos, itthon van amúgy is egy)
-karácsonyi dísztárgyak (nem vagyok egy nagy dekorálós, és ezeket kb. 1x tudom használni egy évben)
-Twilight és A szürke 50 árnyalata
-gagyi kínai gyertya, főleg ilyen sült édes illatokban
-hangyafarm :D
- parfüm vagy tusfürdő (azt akarja ezzel mondani, hogy büdös vagyok?)
. aranyon kívül bármi más ékszer (fémallergia, nem tudnám hordani)
- egy családtag megunt ruhája/cipője
- illatgyertyák
- Alkonyat cuccok
- Sminkkészlet (nem sminkelem magam)
- szúrós pulcsi
-
Nem értem, mi bajotok a békával, én örülnék neki! :DD (Pedig lány vagyok.)
- sminkkészlet és effélék
- parfüm
- ékszer, ha nem ismeri az ízlésem
- giccses porfogók (kis szobrok, díszgyertyák, amit az ember sajnál meggyújtani)
- plüssmaci
- koncertjegy olyan banda vagy előadó koncertjére, amit nem szeretek
- obszcén és perverz dolgok
- vodka
- bolti csokis süti
- használt cuccok, kivétel könyv, rajzeszköz (feltéve, ha még van benne/nincs kiszáradva/elromolva)
- ronda karácsonyi pulcsi, kivéve, ha havertól kapom, és tudom, hogy viccel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!