Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jó ajándékokat...

Szerintetek jó ajándékokat vettem? 15L

Figyelt kérdés

Anyának: nagyon puha zokni, málnás étcsoki + még akarok valamit venni

Apának: Playboy N.Y . spray, marcipános bonbon

Tesómnak: nagyon puha zokni, lime-os étcsoki, szájfény

Szerintetek jó dolgokat vettem? :)

2013. dec. 18. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Apudnak a Playboy parfüm szerintem furcsa.. mivel,ha te 15 vagy,akkor anyud minimum 35..akkor apud és anyud között lehet 5 év,akkor apud 40 éves.. szerintem egy 40 éves férfi ne használjon már Playboyt,akinek gyerekei is vannak ráadásul..szóval minek az neki?

A többi az rendben van.

2013. dec. 18. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem parfüm..spray. Nem mindegy.
2013. dec. 18. 17:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért ne használhatna Playboyt? Nagyon jó illata van. Mi a baj vele? Komolyan nem értem? A neve?
2013. dec. 18. 17:57
 4/6 anonim válasza:
Nyugodtan mehet neki a Playboy, anyukám kb. 48 éves férfi ismerőse is olyat használ, és a múltkor anya is azt vett neki. Szerintem jók, bár szerintem jobban örülnének valami személyesebbnek.
2013. dec. 19. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Na haragudj, de egy középkorú férfinak a Playboy mint márka röhejes. Nem tudtál volna vmi kevésbé tinis / közönséges márkát választani? Olyan nagy a választék akár hasonló árkategóriából spray-k terén, ami kevésbé túl fiatalos. Ez kb. az az érzet, mint amikor egy tini ovisoknak való sminkkészletet kap.

A többi dolog jó (persze ha a szájfény minőségi, nem vmi 300 Ft-os szörnyen ragacsos undormány).

2013. dec. 19. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nagyon jó illata volt, pont lesz@rtam a márkáját.
2013. dec. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!