Mit kaptatok Karácsonyra?
Figyelt kérdés
ruhát, ékszert, pénzt? stb?
ha pénzt akkor írjátok az összeget is
#karácsony #mit kaptatok karácsonyra
2013. dec. 24. 17:48
11/25 anonim válasza:
én egy lovat.legalábbis egy darabját..szoval egy nagy lof.@.szt...
13/25 anonim válasza:
11 es Első reakció: B* zdmeg
aztán 1 percig csak röhögtem :DdD
14/25 anonim válasza:
26ezer Ft-ot, egy Espirit parfümöt, egy kabátot a Bershkaból és édességeket (most azért ennyit, mert nem rég vettünk új bútorokat a nappaliba)
16/L
15/25 anonim válasza:
11es. :DDDD
Kaptam egy ruhát meg egy könyvet
16L
17/25 anonim válasza:
egy nagyon szép szövetkabátot a m&s-ből,, egy törölközőt, serpenyőt, zabfalatot csoki helyett ( szerintem célzás :D), még kapok egy nescafe dolce gustot, szivecskéset, a többit nem tudom.
18/25 anonim válasza:
pulcsit, leggingseket, felsőket, fehérneműket, egy parfümdezodor+testápoló csomagot, egy arcpakolás egy termosz és egy ajakápoló. :)
holnap után megyünk mamáékhoz tőlük szerintem 2-5000 ft közöt kapok valamennyit, nagyapától meg még nem tudom.
19/25 anonim válasza:
EGy fitness bérletet...hm csúnya célzás úgy érzem...
20/25 anonim válasza:
jajj meg barátomtól egy ruhát egy felsőt és egy darth vader plüsst, öccsétől xbox live 3 hónapos előfizetést, anyukájától meg egy ilyen kis kerámia illóolajos párologtatót :D utolsó voltam, 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!