Nem tudom mit vegyek karácsonyra! Ha tudtok ötleteket kérlek ienekre írjátok: bátyó aki 16 éves és szereti a horrort. Anyuka akiről alig tudok valamit Olyan válaszoktól kíméljetek hogy honnan a . Tudjam te családod stb. Szerintetek mit lehetne venni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 20:50
1/4 anonim válasza:
A tesómmal én is gondba vagyok:S Az anyukámnak egy tusfürdő szettet vettem és egy szendvicssütőt, ami közös az apukámmal. Vagy vehetnél neki valami kozmetikai cikket (ha sminkeli magát), vagy vmi finom illatú krémet/testápolót. Vagy egy szép képkeretet amibe egy közös kép van. Több nem jut eszembe :3
Remélem tudtam segíteni:14/L
2/4 A kérdező kommentje:
tudtál köszi :* Csak még a bátyámnak kéne valami! Megkérdeztem tőle mit szeretne azt mondta csöndet! Ezzel nem tudtam mit kezdeni! :)
2013. dec. 21. 21:14
3/4 A kérdező kommentje:
Bár a bátyámat jobban szeretem a nővéremről mégis többet tudok :/
2013. dec. 21. 21:15
4/4 anonim válasza:
Én is imádom a horrort, és a kedvenc íróm Stephen King, így minden egyes könyvének igazán tudok örülni :) De akár horror figurának is örülnék, habár azt ilyen rövid időn belül nem hiszem, hogy be lehet szerezni.
Horror DVD, valamilyen számítógépes játék a témában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!