Mit adjak apának karácsonyra? (Egy gyors, last minute ötletre lenne szükségem. )
Az a gond, hogy én nem vagyok elég kreatív, így feljöttem ide, hátha nektek van valami jó ötletetek. Olyan kéne, ami olcsó és gyorsan beszerezhető. A kézzel elkészíthető dolgok is szóba jöhetnek.
Apuról a következőket lehet tudni: Imádja a vívást (kardvívás oktató), Ausztrália a kedvenc országa, (viszonylag gyakran megy oda) és a kedvencei a James Bond filmek. Nem szereti a giccses, amerikai dolgokat, eléggé konzervatív. :) Ezek a legfontosabbak vele kapcsolatban.
Köszönöm előre is a hasznos válaszokat!:)
Avonnak van azt hiszem James Bondos illata, ha nagyobb városban laksz szokott is lenni kihelyezett üzlet, ahol rendelned sem muszáj, azonnal megkaphatod a terméket ha van náluk.
Egyébként ha van olyan ital pl amit szeret, az ilyenkor ünnepekkor mindig jó ajándék, karácsony, szilveszter, lesz alkalma, hogy elfogyassza.
Én nagyon szeretek a családtagjaimnak könyvet adni (már azoknak akik szeretik olvasással tölteni a szabadidejüket), biztos találsz valami izgalmas sztorit, amit szeretne. Vagy lehet egy különlegesebb útikönyv, valami ami nem az egyszerű turistáknak szól, hanem kevésbé ismert dolgokat találsz benne Ausztráliáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!