Nálunk karácsonykor nincs ajándékozás. A családom elfogadta, miért kell ezen másoknak kiakadni?
Ne érdekeljen. Nálunk sincs. Legalábbis nem olyan formába mint máshol.
Apának akkor van a névnapja nekem 2 héttel előtte anyának szülinapja van nem sokkal előtte tesómnak meg utána... Így inkább szüli és névnapi ajándékokat kapunk és arra mondjuk, hogy karácsonyi. /az is inkább ruha szokott lenni/
Nekem azon akadtak ki, hogy fánk se szokott lenni. Régen mikor kicsik voltunk tesómmal volt de apáék akkor se igényelték. Ahogy nagyobbak lettünk már mi sem igényeljük.
19l
nálunk sincs, de nekem nincs is család, csak a tesóm itt rokon, de nem veszünk, felesleges megvenni egy sokadik feleslegességet. ünnepi vacsorázunk, aztán kész.
tévé nekem sincs, minek, neten megtalálok mindent...de ez a mit csinálsz kérdés az agyamra megy nekem is. lehet sportolni, kirándulni, olvasni, rejtvény fejteni, kirakózni, kártyázni, társasjátékozni, kötni, varrni, horgolni, hímezni, sütni, nyelvet tanulni, meg akármit tanulni. rengeteg dolog van, nem kell nekem tévé. az meg sose volt jellemző, hogy csak úgy üljek, és döglődjek előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!