Nálunk karácsonykor nincs ajándékozás. A családom elfogadta, miért kell ezen másoknak kiakadni?
Mi a szűk családi körben ajándékozunk, én nagyon szeretem, mert mindig igazán hasznos, és olyan ajándékokat adunk egymásnak, aminek biztosan örül a másik.
Nem csak karácsonykor kell rohangálni ajándék után, hanem már több hónappal előtte lesni az illető kívánságait.
Ez olyan,mint nálunk a tévé kérdés. Nincs tévénk és nem is akarunk. Ha bárki ezt hallja, teljesen kiakad: Niiincs tévééé?
Szerintem ez mindenkinek a saját döntése, ha ti így jónak látjátok, akkor semmi baj vele.
6-os dettó ugyanez van velem, nincs tévém, kollégák mondogatják, hogy ezt meg azt láttam-e a tévében és 52. alkalommal sem jut el az agyukig, hogy nincs tévém, nincs rádióm és tulajdonképen számítógépem sincs (tablet van meg céges gép, amin a net 90%-a le van tiltva)---ezek után jön a következő kérdés: és akkor mit csinálok otthon? hát mit csinálnék? eszem, alszom, ÉLEK...ezt lehet tévé nélkül is
karácsonyhoz meg annyit, nem vagyok keresztény, a családban a gyerekeknek veszek ajándékot ilyenkor is, szüleimnek is, de ha ugyanazt, amit mostanság veszek, április közepén látom meg, akkor akkor veszem meg, mert nekem nem kell alkalom az ajándékozáshoz, azt meg kb letojom, kinek mi a véleménye arról, hogyan élem az életemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!