16-25 közötti lányok! Ti milyen ajándéknak örülnétek Karácsonykor?
Én kérlek, most leszek majd 17 éves. A következőknek örülnék fenemód így kamaszkorom derekán: egy nagyon jó fülesnek, ami nem túl nagy, de nem is az az agybadugós, és jól szól, futáshoz is alkalmas. Továbbá egy elektroakusztikus gitárra való toknak (lehetőleg kézzel varrottnak, szép színesnek). És valamelyik nap a könyvesboltban láttam egy könyvet. A Doorsról. Ésésésésésésésésés eldöntöttem, hogy AZ NEKEM KEEEEELL. :D Már olvastam csomó könvyet róluk, de erről még cska soha nem is hallottam, belepillantottam ott az üzletben, és hát majdnem odaélveztem a sok-sok színes, sosemlátott képtől, infótól.
Füstölőnek is bármikor örülök, vagy valamilyen sminkescuccnak. Nagyon szeretem a gyűrűket. A sci-fi, filozófiai könyveket.
24/L jelen. Na akkor lássuk:
-színházjegynek minden mennyiségben
-nagy és jó minőségű fejhallgatónak, lehetőleg valami szép színben vagy dizájnban
-könyveknek (most főleg minőségibb szórakoztató irodalomnak, mert az egyetemi szakomon szépirodalommal kell foglalkoznom, és jóból is megárt a sok)
-új fényképezőgépnek
-ekönyv-olvasónak
-netbooknak :) (igen, álmodik a nyomor :D)
-minőségi sminknek (nem drágára gondolok, de nem vmi rossz minőségű ovis szintű dologra)
-finom parfümnek
-puha otthoni melegítőnadrágnak
-szép, igényes ékszereknek, kendőknek, ruháknak
-lapos, keskeny, hosszú neszesszernek (tolltartónak szánnám)
-scrapbook-elemeknek
-dizájnos termosznak
Ennek persze csak a töredékét kértem a szeretteimtől, nem vagyok telhetetlen :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!