Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándékötlet 23...

Karácsonyi ajándékötlet 23 éves csajszinak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 00:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok a támpont... Ha te nem tudod akkor mi ennyi alapján szerinted?
2013. dec. 9. 00:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
első, úgy olvastam, sok tampont :D
2013. dec. 9. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kreatív vagy és így elárasztasz minket infóval, adj neki egy 10ezrest és kész.
2013. dec. 9. 01:14
 4/12 anonim válasza:
100%
Ha olvas akkor valami könyvet esetleg szakácskönyvet,sminkcuccot,szexi fehérneműt,ékszer(olcsóbb fülbevaló,nyaklánc,karkötő stb..)képkeretet benne egy közös képpel,esetleg neten (pnlinepolo.hu) csináltatsz egyedi pólót/felsőt/bugyit neki,plüss,porcelán figura.Hirtelen ennyi jutott eszembe,de így nehéz ha azt sem tudjuk mi a hobbija,hord-e ékszert,mennyi pénzt szánnál rá stb.. 22L
2013. dec. 9. 01:16
 5/12 anonim válasza:
Juj bocsánat nem néztem,hogy testvéri kapcsolat :D szexi fehérnemű kilőve,helyette legyen inkább bögre,nevével ellátott törölköző.4-es voltam
2013. dec. 9. 01:20
 6/12 anonim válasza:
74%
Na, a neves törülközőknél meg bögréknél kevés elcsépeltebb ajándék van. Szerintem menj be a szobájába, nézd meg milyen témájú könyvei vannak, és nézz egy hasonlót, pl ugyanattól az írótól olyat ami még nincs meg neki. Vagy mit csinál a szabadidejében? Ha pl futni szeret, vehetsz neki valami ari edzőruhás plüssállatot, ha főzni szeret akkor főzős kötényeset. Ha van valami háziállata akkor olyan plüsst is vehetsz. Vagy pl kutyájához fésűt vagy vmi csajos nyakörvet, cicájához cicajátékot, lézeres tollat, kaparófát mittudoménmit. Nézd meg milyen fülbevalókat hord és vegyél egy hasonló stílusút. Annyi mindent ki lehet találni legyél kreatív:)
2013. dec. 9. 02:34
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az aktus után tegyél le egy 10 est az asztalra, majd szó nélkül hagyd ott. Utánna fogyeld a reakciót. Nagy élmény lesz, felejthetetlen.
2013. dec. 9. 02:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Én plüssállatot nem javaslok, én is 23 éves nő vagyok, de úgy érzem, hogy kinőttem ebből. Könyv szerintem jó ötlet, ha szeret olvasni, és ki tudod deríteni, hogy milyen témájú könyvek érdeklik. Ha nagyon nem tudsz kitalálni semmit, akkor vannak összeállított tusfürdő csomagok, mindenféle krémek. Én az ilyeneket is nagyon szeretem, lehet hogy nem kreatív, de minden nap használatos dolgok.
2013. dec. 9. 07:55
 9/12 anonim válasza:
100%
parfümöt meg ruhát
2013. dec. 9. 12:24
 10/12 anonim válasza:
8-asnak üzenném,hogy én 22 évesen mai napig imádom a plüssöket és szülinapomra egy hatalmas plüss kutyát kaptam a páromtól,szóval nem hiszem,hogy minden hasonló korú nő utálja a plüssöket :)
2013. dec. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!