Szerintetek ez jó ajándékötlet?
A barátom öccse nemsokára 20 éves lesz. Eléggé jóban vagyunk, de eleve nagyon nehéz neki ajándékot venni, mert válogatós plusz mégis szeretném őt meglepni valamivel, aminek örülne nem túl nagy értékben. Arra gondoltam, hogy vennék neki valamilyen dezodort, esetleg tusfürdő-dezodor csomagot meg valami édességet, mert azt szereti és emellé sütnék neki egy finom csokis tortát. Szerintetek ez milyen ötlet? Köszi előre is!
22/L
köszi :D
Van valami eredetibb ötleted esetleg? Mert tudom, h nem ez a legszuperebb, de a tortával próbálok kompenzálni... :D
hm az lehet, h jobb
a barátomtól úgyis parfümöt kap, hátha tudnék hozzáillő arcszeszt venni! :)
Szerintem viszont nem rossz ötlet. A karácsonyi akciók jegyében sok helyen vannak összeállított kozmetikai csomagok, amikhez esetleg valamit még csatolnak (pl. kozmetikai táska, ilyesmik). Azt gondolom, h ez inkább hasznos dolog (főleg, ha tudod, h milyen márkákat használ), mintsem bántó, vagy célzásértékű.
És a saját készítésű süti pedig sztem mindenkinél nyerő.
Köszönöm szépen! :) Akkor mégis körülnézek a dm-ben, rossmannban.:)
Mindenkinek küldtem a pluszt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!