Csilla200 kérdése:
Karácsony? Miért nem élvezem már?
Figyelt kérdés
8 évesen olyan jó volt a karácsony , most meg már annyira unalmas lett. Egyszerűen se a családdal se senkivel nem érzem azt amit régen . Miért ?2013. dec. 7. 23:20
2/25 Arnold901005 válasza:
Gyerekként még minden más. ...és ebben a rohanó világban már minden ellaposodik sajnos. Az emberek stresszesek, nincs idejük egymásra, stb.
3/25 anonim válasza:
mert egy nagy kamu
nem karácsony napján kéne egymást szeretnünk
4/25 A kérdező kommentje:
nem fogok pálinkát inni nem vagyok még olyan korban , de már most is nagyon elcsépelt karácsonyunk van kb. 2-3 éve . Jelenleg még a lakás sincs feldíszítve.
2013. dec. 7. 23:28
5/25 anonim válasza:
Na látod.. ha innál elég pálinkát magasról tennél rá hogy fel van-e díszítve a lakás!
6/25 A kérdező kommentje:
még nem múltam el 18 , ha nem szűrted volna le . És régen anélkül éreztem magam jól.
2013. dec. 7. 23:33
7/25 anonim válasza:
Ne aggódj, eljön majd az idő amikor meg majd enélkül nem érzed magad jól... változnak az idők.
9/25 anonim válasza:
Amúgy csak halkan jegyzem meg hogy karácsony dec 25.-én lesz, ma meg dec. 7 van.
10/25 A kérdező kommentje:
persze , tudod ha valaki iszik az nem old meg semmit . Attól nem lesz meg az az érzés.Ráadást nem szeretem az alkoholt. (már ittam és nem volt jó )
2013. dec. 7. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!