Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Páromnak rosszul esik, hogy...

Páromnak rosszul esik, hogy külön karácsonyozunk. Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Huszonnegyedikén az anyámékhoz megyünk mivel egy faluban lakunk. Huszonötödikén én dolgozom, a párom elmegy a szomszéd városba az anyjáékhoz. Huszonhatodikán én leszek otthon, a párom dolgozik. Így nem lesz közös karácsonyozás.
2013. dec. 7. 17:51
 1/9 anonim válasza:
25, 26-án este sem vagytok ott? Ha más nem egy vacsorát össze hozhattok, vagy 24-én egy nagy családi ebédet, már ha a szüleitek jóban vannak egymással. Így akkor együtt karácsonyozhattok.
2013. dec. 7. 17:54
 2/9 anonim válasza:
100%

Szent este együtt lesztek.

Dolgozol,Ő dolgozik...mit tehetnél?Nem más programot szerveztél nélküle!

2013. dec. 7. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Én a párom szüleivel nem tartom a kapcsolatot. Munka után mire hazaérünk este fél nyolc.
2013. dec. 7. 17:58
 4/9 anonim válasza:
100%
Megértem a párod. Nálunk az a szokás, hogy szenteste mindenhol a szűk család van együtt, nem megy senki ilyenkor sehova. Szilveszterig még mehettek a szülőkhöz.
2013. dec. 7. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Szenteste anyámékhoz megyünk, ott lesznek tesóim is.
2013. dec. 7. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahol dolgoznak, ráadásul folyamatos munkarendben,nehéz összehozni, hogy mindenkinek jó legyen.

Amúgy nálunk a 24 a szenteste az igazi karácsony, akkor díszítjük a fát,és adjuk át az ajándékokat,a szűk család csak.

Idén nekem is fejtörést okoz, mer mind a ketten dolgozunk a férjemmel, a lányom, Pestről nem tudom mikor jön még a haza, a fiam meg másnap dolgozik...

Valamilyen kompromisszumot találjatok,mind a 3 nap nem mindenki tud otthon lenni, de legalább van munkánk, ez vigasztaljon...

2013. dec. 7. 18:19
 7/9 anonim válasza:

Az lenne elvileg az igazságos, ha 24. én együtt lennétek kettesben, 25. én párod haza megy, te meg 25. án mész haza.

De ez persze csak az igazság része lenne, nem pedig a megfelelő megoldás :)

2013. dec. 7. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esne...
2013. dec. 7. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van párodnak és 7-essel egyetértek,minek kényszeríted rá a szüleiddel töltse a szentestéjét mikor veled szeretné? Egyszerűbb lenne 24-én együtt,25 ő megy szüleihez,26-án meg te. Lehetnél lojálisabb vele.
2013. dec. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!