Szerintetek bunkóság lenne? (lent)
Figyelt kérdés
Csináltunk ilyen karácsonyi húzást az osztályban.Az elején megkérdezték ki van benne,és azt mondtam hogy én is.Viszont azóta meggondoltam magam,de nem hiszem hogy megmondhatnám hogy mégse akarom,mert akkor akinek én adnék,neki valaki más(legyen X.Y)kéne adjon,de akkor akinek X.Y adna annak is valaki más kéne adjon stb...Meg hát ugye akkor aki nekem adna az is másnak kéne adjon,+volt 1 hiányzó amikor húztunk.Szóval vagy nagyon át kéne variálni vagy húzhatnának újra.Azért gondoltam meg magam,mert egyrészt olyat húztam akiről semmit nem tudok,másrészt mindenki elmondta hogy kit húzott,és akit én húztam elkezdett fújjolni rám,meg hogy nem igaz hogy miért pont én húztam őt stb...Tudtam,hogy nem szeret az osztály nagyrésze,de hogy ennyire azt nem hittem.Szerintetek bunkóság lenne nem bemenni aznap?2013. dec. 4. 19:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem eléggé, vagy max akkor nem mész, és később adod oda neki ( és úgy nem tart sokáig)
2/5 anonim válasza:
Szerintem most már ne hátrálj meg, hanem engedd el a fújjolásokat a füled mellett. Vegyél neki valami snassz dolgot (mondjuk egy bögre+egy tábla csoki), nem is kell rá sokat költeni, ha nem érdemli meg, a kezébe nyomod és kész, viszlát. Én is többször húztam már ilyen embert, és engem is húztak így. Ha új húzást akarsz, akkor csak még egy okot adsz majd, hogy haragudjanak rád. Legközelebb pedig szólj előre ha nem akarsz benne lenni.
3/5 anonim válasza:
Adjá neki valamit, mert benne voltál,te is kapsz majd valakitől, ozt annyi, nem kell már ebből ügyet csinálni; hogyha nem mennél be/ nem adnál semmi ajándékot, mindenki nagyon szigorúan nézne rád utána, és am igazuk is lenne:S
4/5 anonim válasza:
Elég bunkóság lenne. De te meg miért viselkednél beszari módon??
Kit húztál? Lányt vagy fiút? Végül is mindegy.
Ha már úgyis hallottad hogy fújjógott mert te húztad akkor legyél kreatív.
Vegyél neki valami "dili ajándékot".. Adj mellé egy kis üdvözlőkártyát az alábbi szöveggel
" Mivel a névhúzásnál fújjjj-t mondtál, ez az ajándák illik rá.
Boldog fújjjj karácsonyt...
Pl: vehetsz ilyet is..
Én tuti csak azért is vinnék valamit...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Akkor bemegyek,és viszek neki egy bögrét meg egy tábla csokit vagy ilyesmit.
2013. dec. 5. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!