Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit lehetne venni a barátomnak...

Mit lehetne venni a barátomnak Karácsonyra? .23 éves és Karácsonykor leszünk egy hónaposak.

Figyelt kérdés

2013. dec. 1. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Neked kellene egy helyesírási tanácsadó szótár.

Nekünk meg ismerni kellene a barátodat, téged és a kapcsolatotokat.

Ha karácsonykor lesztek egyhónaposok, akkor most egyhetesek vagytok. Jól gondolom? Még az sem biztos, hogy karácsonykor is még barátok lesztek.

Valami kis apró meglepetést készíts neki. A szívedet tedd bele, ne a pénzed.

2013. dec. 1. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

Első karácsonyunkon 2 hónaposak voltunk. Én egy könyvet vettem neki, ami egyik hobbijához kapcsolódott.

Ő a kedvenc együttesemtől megtanult egy számot, és elgitározta, énekelte nekem. Valami csodálatos volt, annak ellenére, hogy nincs valami jó hangja.

Csak azt akarom mondani, hogy ne gondolkodj valami drága tárgyban, vegyél esetleg egy fehér bögrét, és dekoráld ki. Annak biztosan örülni fog.

2013. dec. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!