Ti mit kértek KARÁCSONYra?
Csak úgy érdekel vajon mások minek örülnek...
Ha lehet írjátok oda a korotokat és nemeteket
Köszönöm a válaszokat: 14/L:D
Én speciel egy jobb telefonról álmodozom. Az álmom netovábbja egy okostelefon lenne, de az tudom, hogy drága.
A mostani telefonom egy nagyon szimpla Nokia alaptelefon, annyi az "extrája",(ami ma már abszolút nem számít annak) hogy van benn egy VGA kamera.A jelenlegi mobilom több éve megvan, nagyon megkopott, a NOKIA felirat se látszik már rajta, tehát NEM divatból akarom lecserélni... (amúgy 30-as, tehát nem számhordozós T-Mobile-os vagyok)
Új szemüveget, könyveket, ruhákat, ilyesmit :D
Egy okostelefont is szeretnék, de azt helyettesíti a tabletem, úgyhogy az ráér. Te mit szeretnél? :)
14/L
Én egy Barcás polót (először azért akartam, hogy az osztálytársaimat idegesítsem vele, mert úgy a 90% real madridos... de most már nem csak azért)és egy Ozzy Osbourneos pulcsit/polót, plussz egy biblia kinézetű telefon és pénztárca tartó cuccot...
Hát igen tudom, hogy elég hülyeségek, de ez tesz boldoggá:)
Eddig jutottam, amúgy se szeretnék olyan sok mindent kérni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!