Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kértek KARÁCSONYra?

Ti mit kértek KARÁCSONYra?

Figyelt kérdés

Csak úgy érdekel vajon mások minek örülnek...

Ha lehet írjátok oda a korotokat és nemeteket

Köszönöm a válaszokat: 14/L:D

2013. nov. 29. 15:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én speciel egy jobb telefonról álmodozom. Az álmom netovábbja egy okostelefon lenne, de az tudom, hogy drága.

A mostani telefonom egy nagyon szimpla Nokia alaptelefon, annyi az "extrája",(ami ma már abszolút nem számít annak) hogy van benn egy VGA kamera.A jelenlegi mobilom több éve megvan, nagyon megkopott, a NOKIA felirat se látszik már rajta, tehát NEM divatból akarom lecserélni... (amúgy 30-as, tehát nem számhordozós T-Mobile-os vagyok)

2013. nov. 29. 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, és egyébként nem tudom, számít-e, de 31 múltam, pasi vagyok, és szombathelyi
2013. nov. 29. 15:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. nov. 29. 15:32
 4/15 anonim válasza:
Én örülnék egy kozmetikai kezelésnek, színházbérletnek. Hirtelen ezek jutottak eszembe, de úgyse ezeket kapom :)
2013. nov. 29. 16:03
 5/15 anonim válasza:
Ja, a 4-es vagyok és 32 éves tyúk...
2013. nov. 29. 16:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Új szemüveget, könyveket, ruhákat, ilyesmit :D

Egy okostelefont is szeretnék, de azt helyettesíti a tabletem, úgyhogy az ráér. Te mit szeretnél? :)

14/L

2013. nov. 29. 19:34
 7/15 Kameko-san ***** válasza:
Én egy jó minőségű fejhallgatót kérek a szüleimtől, a mamámtól pénzt (kb. 5000Ft), a nővéremtől szerintem valami könyvet kapok, más rokonommal meg még csak nem is találkozok karácsonykor. :)
2013. nov. 29. 20:51
 8/15 A kérdező kommentje:

Én egy Barcás polót (először azért akartam, hogy az osztálytársaimat idegesítsem vele, mert úgy a 90% real madridos... de most már nem csak azért)és egy Ozzy Osbourneos pulcsit/polót, plussz egy biblia kinézetű telefon és pénztárca tartó cuccot...

Hát igen tudom, hogy elég hülyeségek, de ez tesz boldoggá:)

Eddig jutottam, amúgy se szeretnék olyan sok mindent kérni:D

2013. nov. 29. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mit kérjek. Évek óta nem, hiszen ami elérhető árban az, már megvettem magamnak, illetve rájövök mielőtt megvenném, hogy valójában nem kell. Elég ha van egy szép karácsonyfa, meg család
2013. nov. 30. 09:59
 10/15 anonim válasza:
Semmit. Ha vesznek is valamit akkor az úgyis olcsó lesz. Meg egyébként engem nem az ajándékok érdekelnek hanem az hogy eggyütt legyen a család. 15/f
2013. nov. 30. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!