Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti kinek mit adtatok tavaly...

Ti kinek mit adtatok tavaly karácsonykor? Csak érdeklődöm, tapasztalatokat gyűjtök.

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Férjemnek szerszámos készletet,bögrét,egy mobiltartót (ezt úgy kellett vadászni,nem mindenhol kapható).

Öcsémnek távirányitós helikoptert,nagymamámnak diabetikus dolgokat,amiket nem venne meg magának,nagypapámnak jó minőségű pálinkát,anyósnak sálat és teaválogatást,apósnak valami kütyüt (nem emlékszem,párommal közösen ajándékozunk,ezt ő intézte),párom testvérének parfüm,annak feleségének pipere,illetve két gyereknek adtnk még,a kisfiú autómakettet kapott,a kislány ékszerkészitő szettet.

2013. nov. 29. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Párom egy komoly egeret kapott, mert azt kért.

Anyunak kerekes bevásárlótáskát (ami nem öregasszonyos), kávét, csokit.

Keresztlányom Duplót kapott.

Sógornőm illatszercsomagot, nem készen kaphatót, hanem én válogattam össze és csomagoltam be szépen.

Tesómnak nem emlékszem mit is vettem.

Após könyvet kapott, anyós parfümöt. Sógoromnak bólogató figurát és posztert vettünk, meg jófajta pálinkát.

2013. nov. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!