Ti is egyedül lesztek Karácsonykor?
Mit csináljak hogy ne érezzem magam annyira egyedül?
Azért leszek egyedül mert Ausztriában dolgozok Svájchoz közel!Mivel 25-én már dolgoznom kell ezért nem tudok haza menni.Sajnos még csak két és fél hete dolgozok itt.Szóval annyira barátaim sincsenek még.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok.Mit csinálhatnék?
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem inkább bemegyek dolgozni.
Kedves utolsó! Igazad van. Sajnos sokan csak azt látják hogy mennyire jó fizetést kapnak.De azt már kevesebben tudják hogy mennyi mindenről kell lemondani azoknak akik külföldön dolgoznak.:( Egyébként te is Ausztriában vagy?
Én szerencsére nem leszek egyedül, de azt tudom neked tanácsolni, hogy menj el egy jó karácsonyi buliba. Ha ez nem a stílusod, akkor maradj otthon, és teremts karácsonyi hangulatot. Szerezhetsz akár az erdőből is néhány fenyőágat, már csak az illat miatt, és ha van kedved fel is díszítheted. Süthetsz sütit, gyárthatsz díszeket, sőőőt még ajándékot is vehetsz magadnak :D Küldhetsz a családodnak egy képeslapot, szerintem biztosan örülnének neki. Karácsony este nézz meg valami jó kis filmet, vagy olvass egy jó könyvet. Akármit csinálhatsz ami csak jól esik, a lényeg hogy ne gondolj arra, hogy egyedül vagy, hanem foglald le magad valamivel.
Ha szeretsz jótékonykodni, kereshetnél egy helyet ahol erre szükség van. (Pl.: állatmenhelyek, árvaházak, hajléktalanszállók) Nem feltétlenül kell nekik több tonna ajándékot, ajándékot vinni, az is segítség lehet ha ott vagy a gyerekekkel/állatokkal/hajléktalanokkal és beszélgetsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!