Idén szenteste nyitva vannak a kocsmák? Jó lenne tudni mert nincs programom, és átadnám magamnak az ajándékot amivel szeretném magamat meglepni/feldobbni.
Az asszony a templomban lesz éjjféli misén, én meg addig bedobnék valamit egy hangulatos krimóban.
25.-e és 26.-a is érdekel, ha esetleg tudtok olyan helyet ahol kiélt,láncdohányos idős hölgyek is vedelnek még jobb lenne. Mindenképpen Lovasberény környékén lenne jó...
Előre is köszönöm a segítséget.
Valaki esetleg konkrét ötlettel nem segítene? Mert nem azért írtam be, hogy kritikákat kapjak. Lovasberény környékén egy 5-10 kilóméteres távolságban gondolkodok. Oda még kényelmesen eltudok menni kocsival is iszogatni, amíg misén van az asszony. Ha vannak profi nők, beleférhet akár az is (ha a karácsonyi szex nem feláras), de elsőre már az is jó lenne ha kapnék egyáltalán instrukciókat. A Liget Disco-ban kérdezgettem ezzel kapcsolatban, de teljesen hülyének néztek.
40 éves elmúltam, nem fogok szégyenkezni, amit akarok meglépem!
Előre is köszönöm annak, aki konkrét lehetőségekkel segíti a boldog karácsony megünneplését számomra!
Most akkor iszol vagy vezetsz?
Engem nem érdekel kit kivel csalsz meg és mit csinálsz de ha iszol ne vezess!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!