Az első közös karácsonyunk lesz, az én családomnál leszünk szenteste, mekkora ajándékot illik ilyenkor adni?
Szerintem a legtisztább ha megkérdezed a páros.Nem ciki ha megkérdezed töle h mennyit szán ajándékra.ÉS azt is megkérdezheted h közösen vesztek e a szülöknek vagy külön.
Ő megveszi a szüleinek és a közösen adjátok oda,te meg a te szüleidnek(ha még friss a kapcsolat vagy nincs keresetetek,akkor ez a jobb megoldás)Ha van keresetetek és megtudjátok beszélni akkor érdemes közösen venni egy kis aproságot mindenkinek.Mi mindig megbeszéljük h kb.mennyit szánunk arra a karira ajándékra,ez nem gáz.
Jobb mint iszonyat kellemetlenül érezd magad emiatt.
Ha komoly a kapcsolat nem ciki.
Nekem 2x annyiért vett 1. évben 5 hónapja voltunk együtt(igaz már a menyasszonya voltam:) :)
Én egy inget vettem neki, meg nyakkendőt, ő meg egy scholl papucsot.
Ennek már 10éve.
Én első évben csak páromnak vettem ajándékot,utána következő évben vettem már a családjának is,de mivel idén senkinek nem tudok venni ajándékot ezért nem is töröm magam,mivel tudják,h nincs miből!
Ha veszel nekik nem az a lényeg,h mit,hanem h szívből szól!
Ne stresszeld magad ezért!
Vagy beszéld meg vele,h te mire gondoltál vagy esetleg ő mire gondolt és akkor sokkal könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!