Lányok, Ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15evés a barátnőm, neki karácsonyra ezt szeretnem venni: [link]
Vekony lany, vennék hozzá egy szep dobozt is.. szerimtetek orulni fog neki? Vagy mit vegyek meg hozza? Koszi
2013. nov. 25. 20:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép még vegyél hozzá egy parfümöt meg valami finom csokit :D
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, nekem tetszik! Én biztos, hogy örülnék neki.
Úgy gondolom egy szép dobozban ez megfelelő ajándék, nem feltétlenül kell mellé még valamit venni. :)
3/5 anonim válasza:
Ez egy 15 éves lánynak túl elegáns hiába bizsu:)
Én inkább 10-11. oldalt ajánlom az angyalszárnyas nyakláncot és fülbevalót,jobban illene a korához,és hétköznap is tudná hordani.
Dobozba belerakhatnál egy cetlit pl: "egyetlen angyalkámnak" vagy hasonló szöveg hozzá.
4/5 blugyblagyblugy válasza:
Ez nagyon szép. Én biztos nagyon örülnék neki.Esetleg vehetsz hozzá valamilyen csokit. Ha mégis meggondolnád magad az ékszer kategoriábol akkor talán vehetnél neki egy bögrét amin egy kép van amit (szeretne) vagy egy felirat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Veszek még neki egy plüss kutyát is :)
2013. nov. 28. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!