Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra, ami...

Mit kérjek karácsonyra, ami OLCSÓ? 13/L

Figyelt kérdés
Nem szeretném nagyon a szüleim pénztárcáját terhelni. Párezezer forintos dologra gondolok (elôször azt mondtam semmit, de ezt nem fogadták el). Ja és még arra gondoltam, hogy pénzt kérek, és rászolulóknak, vagy állatvédôknek adományozom. Szerintetek? 13/L

2013. nov. 25. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Könyvet, körömlakkot, szobadíszt, papucsot, karórát
2013. nov. 25. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Ja és ment a zöld kéz!

2013. nov. 25. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedves, hogy a rászorulóknak akarsz adományozni ( :D ), de ebben a korban még nyugodtan kérhetsz ajándékot magadnak :) Pl.: Dvd, CD, kezdő sminkkészlet (ezzel nem azt akarom mondani, hogy tegyél fel magadra 1 kiló sminket, de egy szájfény vagy púder belefér) tolltartó, valami szép notesz vagy napló, mozijegy, képek/poszterek a szobádba, Ruha és Cipő (ez azért jó, mert a szüleidnek nem kell külön ruhát venni) asztali lámpa, kártya, olcsóbb fül/fejhallgató, könyvek, tusfürdő csomag, párna, ágynemű, plüss (van aki szereti ennyi idősen, van aki nem, én speciel igen) számítógépes játék, mappa/füzet/tollak/iskolatáska, táska, sál, bizsu.

Remélem segítettem :) 12/L

2013. nov. 25. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kérj néhány ruhát mondjuk, de ne olyan drágát, vagy ha már valamit kinéztél magadnak, kérd azt. Én pl. imádom a fürdősót, fürdőgolyót meg az ilyeneket. vagy parfümöt. vagy rendelj az ebayről, mert ott pár száz forintos dolgok vannak.:) egyébként az adományozás nagyon jó ötlet!:) hajrá!

14/L

2013. nov. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!