Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » S. O. S Mit kérjek karácsonyra?

Angicuu kérdése:

S. O. S Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

10 éves vagyok lány és most estem bele abba a korba h

szemfesték szájfény stb. ezeket megkapom anyukámtól

de a szüleim elváltak és nemtudom hogy mi felé terelgessem

a többieket a nővérem elköltözött a pasijával az utca másik végére

de tartjuk a kapcsolatot meg az apukám barátnője mit fog venni?

mindig kérdezik apukámék h mit kérek de nemtom tévém van xboxom még nincs de azon kívül mit? vagyis nem biztos h azt kapom de szóval a kedvenc színem a lila gépem ilyesmi van ps-em is szeretem a falraragasztható matricákat és az ilyen kis apró díszeket utálom

az ilyesmikből szerintem már rájönnétek az ötletekre köszii

2013. nov. 21. 08:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább néhány könyvet kérj, kicsi lány...
2013. nov. 21. 09:02
 2/19 anonim ***** válasza:

A könyv szerintem is jó ötlet.

Én általában azt mondom, hogy meglepetést kérek, mert az jobb érzés, ha nem tudom előre, hogy mit kapok, csak akkor, ha kibontom karácsonykor az ajándékot :)

2013. nov. 21. 10:46
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyi mindened van, kerd azt, hogy vegyenek egy csomo apro jatekot, amit felejenlhatsz jotekonysagbol szegeny gyerekeknek. Szerintem szuper Karacsony lenne, es nagyon jol erezned magad utanna.
2013. nov. 21. 11:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy mit kérjek karácsonyra?? Örülj, hogy kapsz valamit. Valakinek semmi sem jut...
2013. nov. 21. 12:15
 5/19 anonim válasza:
Fúú, az utca másik végére.... hogy bírod?
2013. nov. 21. 12:40
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Elkényeztetett kis ........ vagy, de itt van pár ötlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na, örülhetsz!

2013. nov. 21. 15:37
 7/19 anonim válasza:
76%

Már ne is haragudjatok,de szerintem egy 10 éves kislánytól az a normális általában,hogy karácsonyra nem jótékonykodik magától.Kíváncsi vagyok,ti megtettétek-e,azért ilyen nagy e a pofátok.

Amúgy szerintem is,ha tetszik az ötlet kérd meg apukádékat,hogy szegény gyerekeknek adjatok játékokat,élelmiszert stb. De azért karácsony "ajándék nélkül" mégse az igazi,szóval esetleg,ha így döntesz akkor is válassz magadnak valami apróságot. Egy könyvet,vagy egy plüssállatot,stb.:))

2013. nov. 21. 17:37
 8/19 anonim válasza:
41%
17:37-es: Egyetlen ember írta javaslatként a jótékonykodást, amit valóban nem egy tízéves gyereknél kellene elsütni. Viszont ez a "nagy a pofátok" című megjegyzés pöttyet erős.
2013. nov. 22. 10:01
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

OFF: En javasoltam a jotekonykodast, es tovabbra is tartom a velemenyem.

1. Minel fiatalabban kell belenevelni az emberekbe a jotekonykodast

2. Akinek 10 eves koraban mar laptopja, telefonja, xboxa, minttomenmije megvan, es mar kerni sem tud semmit, az igazan megteheti

3. Majd meglatja, hogy mekkora oromet okoz neki, hogy ilyen jot tett, es mennyire egyedi lesz az o ajandeka!

2013. nov. 22. 10:13
 10/19 anonim válasza:
Nem is (csak) rád értettem,hanem inkább ez az "elkényeztetett kis..." , "örülj,hogy kapsz valamit" stb.
2013. nov. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!